franailKombinaci nanovláken a aktivních přírodních látek využívá v boji s plísní nehtů lak na nehty FRANAIL od společnosti Nanuntio, jeden z vítězných projektů soutěže dmSTART. Kosmetický přípravek uspěl v konkurenci více než stovky inovativních produktů, ze kterých odborná porota dm drogerie markt vybrala tři nejzajímavější. FRANAIL už nyní zákazníci najdou na pultech prodejen dm.

Inovace v boji s mykózou

Plíseň na nehtech patří mezi nejčastější neduhy nohou, podle odborníků jí někdy v životě trpělo až 90 procent dospělých v České republice. Klasická léčba je zdlouhavá a onemocnění se často vrací. Česká společnost Nanuntio přichází s inovativní kosmetickou řadou, která využívá moderní nanotechnologie ve spojení s přírodními výtažky z aloe vera a oregana. „Lak na nehty ve formě nanovláken má výrazně vyšší přilnavost k nehtům než běžné laky, takže antimykotické přírodní výtažky mohou na plíseň nehtu působit dlouhodobě a nepřerušovaně po celou dobu aplikace laku, klidně i dva týdny. Plíseň pak s nehtem jednoduše odroste a na rozdíl od jiných přípravků jej není třeba nanášet každý den nebo dokonce několikrát denně. Zároveň FRANAIL brání přístupu infekce či plísně zvenčí, a působí tak preventivně,“ vysvětluje profesor RNDr. Evžen Amler, CSc., který je jednatelem společnosti Nanuntio.

Certifikovaná bezpečnost a ověřený účinek

Spolu s lakem na nehty je v prodeji i stejnojmenný krém, který působí na kůži v okolí nehtů a zaceluje drobné trhlinky. Kůže se tak stává odolnější proti mikrobiálním onemocněním. FRANAIL prošel povinným testováním a získal certifikaci o bezpečnosti a nezávadnosti podle českého právního řádu. „Důležitá je pro nás spokojenost lidí, kteří náš produkt vyzkoušeli. V naší mikrostudii s pětadvaceti účastníky uvedlo 87 procent z nich, že po třiceti dnech užívání FRANAILu se stav jejich mykotických nehtů zlepšil. A 95 procent uživatelů uvedlo, že jejich nehty byly pevnější,“ doplňuje Amler.

Společnost dm drogerie markt se rozhodla prostřednictvím soutěže dmSTART podpořit české start-upové projekty. „Zároveň díky tomuto projektu můžeme nabídnout zajímavé a exkluzivní produkty zákazníkům. FRANAIL představuje unikátní novinku, postavenou na špičkové technologii a účinné síle přírodních látek. Může být řešením pro spoustu lidí, kteří dosud s mykózou marně bojovali,“ říká Jiří Peroutka, manažer komunikace společnosti dm drogerie markt. Spolu s kosmetickým přípravkem FRANAIL v letošním ročníku soutěže uspěly také tablety Potty Tabs, díky nimž se děti snáze učí chodit na nočník, a bylinkový čaj Rozkvět indiánky pro podporu hormonální rovnováhy u žen.

Lak na nehty FRANAIL

Průhledný lak proti plísni nehtů obsahuje výtažky z aloe vera a oregana. Díky využití nanovláken se nehet obalí účinnými přírodními látkami, které se uvolňují postupně a dlouhodobě a pomáhají bojovat proti plísni. Nanovlákna nehet posílí a zpevní. Lak FRANAIL pro nehty bez plísní je možné používat jako samostatnou transparentní vrstvu nebo jej můžete překrýt vaším oblíbeným barevným lakem. V lahvičce je dostatek laku na 6-10 aplikací na všechny nehty na nohou či rukou, a díky nanovláknům vydrží jedno nalakování i více než 14 dní. Lak můžete doplnit i posilujícím krémem na kůži okolo nehtů.
Cena: 279,- Kč
Množství: 5 ml

FRANAIL krém pro nehty a okolní kůži bez plísní

FRANAIL krém pro nehty a okolní kůži bez plísní díky ochranným účinkům přírodních látek z aloe vera a oregana v kombinaci s nanovlákny působí blahodárně na nehty a okolní kůži. Krém zaceluje drobné trhlinky a kůže se tak stává odolnější proti mikrobiálním onemocněním. Je silnější a odolnější proti plísním a infekcím a zároveň regenerovaná a hydratovaná.

Více informací o soutěži najdete na Nanovlákna porazí plíseň nehtů . 

 

www.dm.cz  
www.facebook.com/dm.cesk