girl 2771001 960 720Zima je v mnoha ohledech velmi náročným obdobím. Především pro pokožku, která se nadměrně vysušuje a ztrácí své přirozené vlastnosti. Proto je důležité, poskytnout ji patřičnou ochranu pomocí kvalitních kosmetických přípravků s odpovídajícím složením. Tradičním výrobcem špičkové kosmetiky je francouzská farmaceutická firma Bioderma.

Atoderm Intensive Baume

Krém na atopický ekzém a suchou pokožku Atoderm Intensive Baume obsahuje dermatologicky léčivou látku PEA, která rychle zastavuje svědění a mírní podráždění kůže. Patentovaný komplex Skin Barrier Therapy redukuje průnik alergenů a současně šíření zlatého stafylokoka - nejčastějších příčin nadměrného vysoušení pokožky. Účinky byly potvrzeny klinickou studií, v rámci které u 76 % testovaných pacientů zcela odezněly dráždivé stavy a nevrátily se po celou dobu užívání produktu.

Atoderm Krém

Dalším výborným pomocníkem při boji se suchou pokožkou je Atoderm Krém s obsahem výživných a restrukturalizačních látek. Jedinečnost tohoto produktu spočívá ve schopnosti biologického posílení kožní bariéry, která kůži chrání před pronikáním dráždivých látek. Zvlhčující látky podporují vázání vody ve svrchních vrstvách pokožky a zabraňují dehydrataci.

Produkt je určen na každodenní použití - dle výrobce je vhodné krém nanést jednou nebo dvakrát denně na řádně vyčištěnou a šetrně osušenou pokožku. Nejlepšího zvlhčujícího účinku lze dosáhnout aplikací na jemně zvlhčenou kůži.

Více na www.bioderma-cz.com  

Objevte účinky ostatních produktů od Biodermy

Podzimní radovánky na horách se mohou změnit v nepříjemný zážitek. Stačí podcenit ostré sluneční paprsky, které se odráží od sněhu a intenzivně působí na nechráněnou pleť. Pro ochranu obličeje proto Bioderma nabízí i speciální opalovací krém Photoderm MAX Aquafluid SPF 50+. Mezi produkty nechybí zvláčňující balzám nebo tyčinka s obsahem bambuckého másla pro účinnou ochranu rtů.

V rámci komplexní ochrany suché pokožky před mrazem je dobrou volbou hydratační krém Atoderm Nutritive s extrakty z avokáda a bambuckého másla. Přípravek pokožku regeneruje, zklidňuje, vyživuje a zároveň ji navrací původní pružnost.

(tz)

Ilustrace Pixabay.com