prodejna dm fotoSpolečnost dm drogerie markt otevírá v pátek 8. 2. v obchodním centru Galerie Teplice regenerovanou prodejnu. Obchodní centrum disponuje vlastním krytým parkingem, které je snadno dostupné z náměstí Svobody a z ulice Dlouhá a které mohou zákazníci pohodlně využít během svého nákupu.

Prodejna dm v nejmodernějším designu je dostupná sedm dní v týdnu, vždy v čase 9:00 – 21:00. Prodejní plocha rozšířená o 40 m2 přináší zákazníkům oblíbené privátní značky i značkové výrobky, které nabízí produkty zahrnující všechny oblasti péče o zdraví a krásu. S výběrem produktů vždy ochotně poradí milý a vstřícný personál. Komfort při nákupu zvyšují dm lupy, které zákazníci naleznou na nákupních vozících a které usnadní čtení malých písmen na etiketách výrobků. V prodejně je navíc pro radost dětí a pro klidné nakupování rodičů připravena hrací kostka a houpací koník. Samozřejmostí je možnost občerstvit se vodou zdarma či bezplatné wi-fi připojení, a to až na dvě hodiny denně zdarma. K dispozici je také zákaznické WC.

Ve dnech 8. 2. – 9. 2. k příležitosti slavnostního otevření modernizované prodejny navíc zákazníci nakoupí celý svůj nákup o 20 % levněji a budou si ho moci odnést v pevné dm tašce, kterou dostanou zdarma ke svému nákupu.

O společnosti dm drogerie markt

dm drogerie markt s.r.o. v České republice zahájila činnost v roce 1992 jako 100% dceřiná společnost dm drogerie markt GmbH Rakousko. V roce 1993 otevřela svou první prodejnu v Českých Budějovicích. Společnost sídlí v Českých Budějovicích. Svých 228 prodejen zásobuje po celé České republice ze svého logistického centra v Jihlavě. Jednateli společnosti jsou Gerhard Fischer, Martina Horká a Markéta Kajabová. Celkem v dm pracuje 3.341 spolupracovníků. V obchodním roce 2017/2018 vykázala dm v České republice obrat ve výši 9,522 mld. CZK a upevnila tak své postavení jedničky na trhu specializovaných drogerií. Na trh uvádí mimo jiné dm značky Balea, alverde přírodní kosmetika, babylove, DAS gesunde PLUS, Denkmit, SUNDANCE, Visiomax, dmBio, trend IT UP či dm značku réell´e.

(tz)