BB ZIMNI MENU Tyrolske FIT HiRes FIN low copyZimní měsíce nás tradičně poznamenají velkou chutí na jídlo – není přece důvod hlídat si postavu do plavek a kdejaký nedostatek lze jednoduše zakrýt pomocí svetru. Jaro už ale pomalu visí ve vzduchu a vy se možná začínáte zase jako každý rok stresovat, co teď. Dostat se zpět do formy co nejrychleji vám po lenošné zimě pomůže i Bageterie Boulevard – ať už máte hlad ráno, v poledne nebo večer. V časovém presu si můžete zaskočit na vyváženou snídani, na oběd či večeři zvolit salát nebo některý z pokrmů z řady FIT Calories. Najdete zde přesně rozepsané nutriční složení, takže jste vždy v obraze, co svému tělu dáváte. Příjemným bonusem jsou nově také informace o složení u jídel, která jsou vhodná pro diabetiky.

Rozhodně neotálejte a nandejte si na talíř pořádnou porci zeleniny a odstartujte blížící se jarní očistnou kúru! Prostřednictvím zelené stravy dostanete do těla potřebné množství vitaminů, minerálů a vlákniny a možná se i vyhnete staré známé jarní únavě. Doplnit palivo můžete prostřednictvím salátu Genovese, ve kterém najdete artyčoky, sušená rajčata, pesto, ale také kuřecí maso a fusilli. Pokud byste však raději odlehčenější variantu bez živočišných bílkovin, zkuste salát s Halloumi, které právě spadlo z grilu, pečenými paprikami, baby špenátem, little gem a rajčaty. Zeleniny není nikdy dost. Mějte na paměti, že ideálně by dospělý člověk měl zkonzumovat 30 g vlákniny denně, v této statistice totiž Češi dost pokulhávají – držíme se spíše na polovině doporučeného příjmu. Napravit reputaci si tak rychle můžete v nejbližší Bageterii.

Kromě salátů porci vlákniny dodají i novinky přímo od šéfkuchaře z řady FIT Calories, které jsou do vyváženého jídelníčku ušité na míru. Kdo tvrdí, že burgery musejí být pouze z masa? Skvělou variantou nejen pro vegetariány je rostlinná varianta, třeba burger z červené řepy, která je bohatým zdrojem kyseliny listové nebo draslíku. Miniburgery z červené řepy dostanete zabalené ve wrapu v kombinaci s římským salátem a tyrolskou omáčkou. Pro milovníky semínek je jako druhá varianta připravený dýňový chléb Hruška a Gorgonzola, tento lahodný chlebík si však můžete dát i v jiné variaci, pokud dostanete hlad v ranních hodinách – čekat na vás bude Dýňový chléb s lososem. Zdravé tuky při snídani doplníte i díky avokádu v neotřelé kombinaci se sýrem halloumi a chutě na sladké pomůže po ránu jedna dvě zahnat řecký jogurt s ořechy a medem. Ať už máte hlad kdykoliv během dne, v Bageterii Boulevard na vás čekají ty správné zdravé varianty.

Více informací naleznete také na www.bb.cz

O společnosti Bageterie Boulevard

Bageterie Boulevard je moderní, dynamicky se rozvíjející český koncept restaurací rychlého občerstvení. Vlastní i franšízové pobočky má po celé České republice i v zahraničí. Křupavé bagety plněné originálními, a především kvalitními a čerstvými surovinami jsou vždy upečené a připravené na místě, na přání zákazníka. Absolutní prioritu dává Bageterie Boulevard právě čerstvosti a kvalitě výrobků, reaguje také na světové trendy zdravého stravování. Je to restaurace pro zaneprázdněného městského člověka, který přestože pospíchá, nehodlá dělat kompromisy a chce jíst kvalitně.

(tz)