Až 351 m2 prodejní plochy nabízí svým zákazníkům zbrusu nová prodejna dm v Čáslavi, kterou společnost dm drogerie markt s.r.o. otevřela ve čtvrtek 6. 11. 2014. Nová prodejna v atraktivní a snadno dostupné lokalitě disponuje dostatkem parkovacích míst a nabízí rozšířený sortiment výrobků péče o tělo a pleť, dekorativní kosmetiky, vlasové kosmetiky, kosmetiky pro muže, biopotravin, přírodní kosmetiky a produktů péče o děti.

Nová dm v Čáslavi nabízí pohodlné nakupování také rodičům s dětmi, kteří ocení zejména možnost zabavit své děti pomocí nových herních prvků instalovaných do této prodejny, zákaznické WC s přebalovacím pultem a široký výběr produktů.

O společnosti dm drogerie markt

dm drogerie markt s.r.o. v České republice zahájila činnost v roce 1992 jako 100% dceřiná společnost dm drogerie markt GmbH Rakousko. V roce 1993 otevřela svou první prodejnu v Českých Budějovicích. Společnost sídlí v Českých Budějovicích. Svých 220 prodejen zásobuje po celé České republice ze svého logistického centra v Jihlavě. Jednateli společnosti jsou Gerhard Fischer a Ing. Pavel Kadečka. Celkem v dm pracuje 2 340 spolupracovníků. V obchodním roce 2013/2014 vykázala dm v České republice obrat ve výši 6,815 mld. CZK a upevnila tak své postavení jedničky na trhu specializovaných drogerií. Na trh uvádí mimo jiné dm značky Balea, alverde přírodní kosmetika, babylove, Das gesunde Plus, Denkmit, SUNDANCE či úplnou novinku Visiomax.