Satky AW14-1.jpgSpolečnost Sekora consulting, která provozuje internetový obchod s klobouky a čepicemi legendární americké značky Stetson, luxusními koženými kabelkami a aktovkami značek McKlein a Siamod, kravatami a šálami světových módních návrhářů, luxusními košilemi značky Turnbull & Asser a kašmírovými svetry britské značky N.PEAL na adrese www.SEKORA.cz, uvádí na český trh luxusní hedvábné šátky francouzské značky A Piece of Chic ze zimní kolekce 2014.

V těchto dnech jsme na www.SEKORA.cz doplnili a rozšířili naší nabídku luxusních hedvábných francouzských šátků značky Piece of Chic o modely ze zimní kolekce roku 2014. Piece of Chic je mladá francouzská značka, která se specializuje na hedvábné šátky. Sídlí a své šátky vyrábí ve městě Lyon, které je již od dob renesance proslavené produkcí a zpracováním hedvábí.

Zimní kolekce pro rok 2014 zahrnuje mj. i šátky s tzv. Paisley vzorkem, které patří k naprosté klasice. Šátky značky A Piece of Chic s Paisley vzorem jsou k dispozici v několika barevných mutacích a dvou velikostech - 50 x 50 cm a 70 x 70 cm.

Značka A Piece of Chic si přes své relativní mládí vybudovala uznávané a respektované postavení mezi producenty luxusních šátků. Šátky nejen navrhuje, ale i vyrábí s využitím lyonského know-how a tradičních řemeslných postupů.

Pro bližší informace, prosím, kontaktujte:

Milan Šaroun
Sekora consulting
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.