Společenské centrum MAM Prostor v Praze 5, které nabízí podporu aktivním ženám s malými dětmi, připravuje projekt Charitativní minibazárek aneb den plný krásy, který se koná již 24. června 2014 od 11.00 do 20.00 hodin. Projekt MAM Prostor je postavený na sdílení zkušeností a vzájemné podpoře mezi aktivními maminkami, které pracují či podnikají.

MAM Prostor ve spolupráci s neziskovou organizací Raná péče EDA připravil charitativní minibazárek, v rámci nějž mohou maminky darováním oblečení do prodeje či koupí některého kousku oděvu přispět na dobrou věc. Pokud však nemáte ve svém šatníku nic, co by mělo jít do světa, můžete na Ranou péči EDA přispět tím, že si nějaký kousek oblečení za lidové ceny od 50 Kč do 200 Kč samy koupíte. Oblečení, které se neprodá, věnuje MAM Prostor do Rané péče EDA.

Účastnicím charitativního minibazárku bude zdarma k dispozici tým odborníků, který jim pomůže například s výběrem oblečení tak, aby k sobě dobře ladilo a zároveň lichotilo jejich postavě. Výživová poradkyně zase poradí, jak na léto vypadat dobře v plavkách, a kosmetická poradkyně pomůže s omlazením pleti či zmírněním celulitidy pomocí galvanické technologie. V neposlední řadě zde bude možné nechat si změřit hladinu antioxidantů v těle.

„Vezměte své děti s sebou! MAM Prostor je tu i pro děti a na tento den je k dispozici hlídání zdarma! Zatímco maminka o sebe nechá pečovat, naše profesionální chůvy se aktivně postarají o její ratolesti," říká Kateřina Brychtová, zakladatelka společenského centra MAM Prostor, a dodává: „Jelikož počítáme s tím, že se u nás nějakou tu chvilku zdržíte, připravujeme pro vás také občerstvení, kdy můžete ochutnat například dobré víno či se osvěžit příjemným letním drinkem a pak to něčím malým zakousnout."

MAM Prostor najdete v prostorách bývalé rodinné vily se zahradou. Disponuje také minikavárnou zařízenou v originálním retro stylu 70. let, kde se klientky mohou potkat např. se svojí kamarádkou nebo obchodním partnerem. MAM Prostor sídlí na adrese U Teplárny 3 v Praze 5. Přímo u centra bez problémů bezplatně zaparkujete nebo se sem můžete za pár minut dopravit autobusem ze stanice metra Anděl.

Více informací o připravované charitativní akci včetně rozpisu nejbližších seminářů a ceníku služeb najdete na webových stránkách www.mamprostor.cz.

(tz)