RIO 2.jpgSPAR ČOS připravil pro své zákazníky nový věrnostní program, který je inspirovaný rytmy brazilské Amazonie. Především potěší rodiny s dětmi, které přivítají na nákupech veselé postavičky z filmu RIO 2. Supermarkety SPAR a hypermarkety INTERSPAR se promění od 2. dubna 2014 na sedm týdnů na prostory laděné do velké amazonské džungle. Zákazníci zde nejen nakoupí kvalitní a čerstvé potraviny, ale zároveň se budou moci zapojit do atraktivního ojedinělého věrnostního programu, který přináší mnoho zábavy pro celou rodinu. Společnost SPAR ČOS u příležitosti uvedení nového animovaného dobrodružného filmu RIO 2 připravila limitovanou sběratelskou edici a mnoho dalších zajímavých aktivit. SPAR ČOS věří, že originální program vnese alespoň částečně každého návštěvníka do divoké Amazonie a zpříjemní mu běžné nákupy.

„Máme radost, že se společnost SPAR ČOS mohla propojit s oblíbeným filmem RIO 2 a zábavnou formou tak zpříjemnit nákupy rodinám s dětmi formou věrnostního programu," říká Karl Bumberger, jednatel společnosti SPAR ČOS. „Stejně jako rodinný film RIO 2 i naše společnost se snaží neustále přicházet s náměty, které zákazníky potěší. Jsme proto rádi, že můžeme rodinám s dětmi nabídnout v rámci věrnostního programu nejen místo, kde nakoupí čerstvé a kvalitní programy, ale i další benefit kterým je v tomto případě sběratelská edice," dodává Karl Bumberger.

Věrnostní program RIO 2 - 2. dubna až 20. května 2014

SPAR ČOS připravil pro návštěvníky hypermarketů INTERSPAR s supermarketů SPAR velký věrnostní program RIO 2. Od 2. dubna 2014 se prodejny promění na místo připomínající amazonský prales, který bude lákat nejen svým sortimentem, ale i doprovodnými aktivitami. V rámci programu budou mít možnost zákazníci získat za každých 200 Kč nákupu 1 balíček s 5 ks sběratelských karet RIO 2. Celkem je ve sbírce 120 karet, 24 speciálních metalických karet a 18 karet s křidélky. Zakoupit bude možné i speciální album pro sběratelské karty RIO 2, které je plné barevných obrázků, zábavy, her a informací. Album pro vkládání kartiček bude umístěno ve speciálních stojanech na prodejně a lze jej zakoupit za 69,90 Kč. Do alba plného obrázků z brazilské Amazonie, her, soutěží a zábavy si mohou děti vkládat jednotlivé kartičky a vytvořit si tak svůj vlastní amazonský svět. Album v sobě ukrývá také plakát a hru s fotbalovou tématikou z jedné strany a z druhé terče na hru s křidélky. Pokud by si chtěl někdo rozšířit svoji sbírku kartiček rychleji, pak může balíček karet i zakoupit u pokladny za 14,90 Kč.

K uvedení věrnostního programu bude na vybraných hypermarketech Interspar ve zvolených termínech připraven zábavný doprovodný program. Návštěvníci si vychutnají vystoupení latinskoamerické tance Samby a děti si vyzkouší v kuchařské mini školičce uvařit tradiční pokrmy a ochutnají brazilské speciality nebo se zapojí do soutěže v rozpoznávání exotického ovoce a zahrají si maxipuzzle a maxipexeso RIO 2. Připravena bude i foto stěna RIO 2, kde si zájemci mohou vytvořit vlastní fotografii s živými papoušky.

Seznam poboček, na kterých bude doprovodný program probíhat:
6.4.2014 - Hradec Králové
11.4.2014 - Brno Vídeňská
12.4.2014 - Europark Štěrboholy
13.4.2014 - Teplice
18.4.2014 - Olomouc
19.4.2014 - Česká Lípa
20.4.2014 - Cheb
25.4.2014 - Ostrava Dubina
26.4.2014 - České Budějovice
27.4.2014 - Plzeň

Více informací:
www.interspar.cz