Babypoint_X-lander X-Move_ilustracni - image_zmenseno.jpgDruhý ročník internetové ankety Česká máma zná vítěze každé z devatenácti vyhlášených kategorií. O nejoblíbenějších značkách, produktech či prodejcích dětského zboží rozhodují sami rodiče malých dětí. Hlasování o „vítězích" ročníku 2013 proběhlo v období od 1. září do 31. října 2013. V kategorii Dětské kočárky se stejně jako v minulém ročníku 2012 na první pozici umístily kočárky značky X-lander, které na český trh exkluzivně dováží a prodává firma Babypoint s.r.o.

Cílem projektu Česká máma je na českém trhu identifikovat nejoblíbenější značky, objevovat novinky v oblasti péče o nejmenší děti a představit výsledky ankety veřejnosti. Hlasování letos probíhalo v rámci 19 kategorií z předem sestaveného seznamu nejznámějších společností, značek a produktů v ČR. O nominacích do jednotlivých kategorií rozhoduje pořadatel, kterým je společnost Ostrov objevů, provozující multismyslové kurzy pro děti ve věku 1 - 3 let a jejich rodiče. Vítěze 20. kategorie Novinka roku 2013 zvolila odborná porota. Anketa byla i letos propojena se soutěží o dárky.

"Jakákoli zpětná vazba od zákazníků, kteří naše produkty vyzkoušeli a používají je, je pro nás velmi důležitá. Jsme rádi, že kočárky značky X-lander jsou na českém trhu nejen známé, ale především také oblíbené. Letošní i loňský výsledek ankety je pro nás dobrým znamením, že zákazníci jsou s touto značkou spokojení," komentoval výsledek ankety Zdeněk Háse ze společnosti Babypoint s.r.o., která je výhradním dovozcem značky X-lander pro český trh. „Na jaře 2014, počínaje brněnským veletrhem ProDítě, představíme zcela novou kolekci kočárků X-lander. Doufejme, že bude u maminek stejně oblíbená jako ta předchozí," dodal Zdeněk Háse.

Pro informace o anketě Česká máma 2013 a vítězích dílčích kategorií navštivte www.ceskamama.cz. Produkty firmy Babypoint najdete na www.babypoint.eu nebo na Facebooku. Produkty značky X-lander najdete také na www.x-lander.cz.


O společnosti Babypoint s. r. o.
Společnost Babypoint s. r. o., přední český výrobce a dovozce dětského zboží, byla založena v roce 1995, kdy se věnovala především prodeji dětských kočárků. V současné době si firma pod stejnojmennou značkou nechává vyrábět nejen sportovní a kombinované kočárky, ale rovněž golfové hole, autosedačky, cestovní postýlky, jídelní židličky, lehátka, ohrádky, přebalovací podložky a další doplňkový sortiment pro děti. Veškeré produkty jsou testovány a certifikovány podle platných evropských norem. Kromě vlastní značky Babypoint, rozšířené o ekonomickou řadu Newbuddy, se společnost podílí na vývoji moderních kočárků a golfových holí značky X lander, kterou exkluzivně dováží na český trh. Od roku 2009 představují nedílnou součást sortimentu autosedačky norské značky BeSafe, které patří z hlediska bezpečnosti na samý vrchol evropského žebříčku, jak potvrzují hodnocení prováděná např. německým autoklubem ADAC. V roce 2011 firma rozšířila nabídku o moderně řešené a vysoce odolné sportovní kočárky německé značky TFK (Trends For Kids) i o hluboké kočárky značky Navington specifického designu. Produkty společnosti Babypoint s.r.o. jsou k dostání ve více než 250 smluvních prodejnách po celé ČR, firma se pravidelně účastní pořádaných veletrhů, například mezinárodního veletrhu potřeb pro děti PRODÍTĚ či českých veletrhů zaměřených na děti FOR KIDS a FOR BABIES .
Více informací naleznete na: www.babypoint.eu.

(tz)