Satky A Piece of Chic 1.jpgSpolečnost Sekora consulting, která provozuje internetový obchod s klobouky a čepicemi legendární americké značky Stetson, luxusními koženými kabelkami a aktovkami značek McKlein a Siamod, kravatami a šálami světových módních návrhářů, luxusními košilemi značky Turnbull & Asser a kašmírovými svetry britské značky N.PEAL na adrese www.SEKORA.cz, doplnila svou nabídku luxusních hedvábných šátků francouzské značky A Piece of Chic.

A Piece of Chic je mladá značka z francouzského Lyonu, která navrhuje a vyrábí luxusní hedvábné šátky té nejvyšší kvality. Oblast okolo Lyonu je výrobou hedvábných šátků proslulá a první manufaktury, zpracovávající hedvábí se v této oblasti vyskytly již v 15. století. Světové proslulosti dosáhl Lyon koncem 19. a zejména ve 20. století. Právě na slavnou tradici výroby hedvábných šátků navazuje značka A Piece of Chic, která své šátky vyrábí výhradně v Lyonu. Inspirací pro značku jsou vzory, používané na šátcích v první polovině 20. století, doplněné o motivy ze současného prostředí městských subkultur, adrenalinových sportů či soudobého designu či architektury.

Na www.SEKORA.cz jsme doplnili nabídku luxusních hedvábných šátků francouzské značky A Piece of Chic o modely ze zimní kolekce. Šátky jsou k dispozici v rozměrech 50 x 50 cm, 70 x 70 cm a nově i ve velikosti 90 x 90 cm.

Pro bližší informace, prosím, kontaktujete:

Milan Šaroun
Sekora consulting
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.