Vitafit jahoda_N.jpg

Mlékárna Valašské Meziříčí je moderní mlékárnou, která již mnoho let pružně reaguje na potřeby svých zákazníků. Výsledkem jsou nejen spotřebiteli oblíbené produkty, ale i ocenění, která mlékárna za svoji výrobu pravidelně získává. V kategorii mléka a mlékárenských výrobků převzala Mlékárna Valašské Meziříčí za Vitafit jogurt cereálie ocenění Perla Zlínska 2013.

„Ovocný jogurt Vitafit cereálie jahoda rozšířil naše portfolio výrobků v polovině tohoto roku a těší nás, že se hned může pochlubit oceněním Perla Zlínska 2013. Ovocné jogurty Vitafit jsou výsledkem moderního mlékárenského průmyslu, a díky svému unikátnímu složení jsou na trhu ojedinělé," řekl Zdeněk Bukovjan, obchodní a marketingový ředitel. „Ocenění Perla Zlínska 2013 pro jogurt Vitafit je další v řadě ocenění pro náš výrobek a to je důkazem, že stále přinášíme nové a kvalitní výrobky, které ocení nejen zákazníci, ale i odborná porota," dodal Zdeněk Bukovjan.

 

Perlou Zlínska jsou každoročně oceňovány produkty, které posuzuje odborná komise. Přihlášené výrobky hodnotí z hlediska senzorického posouzení, originality, designu, použitých surovin, způsobu výroby a vlivu výrobku na zdraví zákazníka. To že Vitafit cereálie jahoda získal toto ocenění, potvrzuje fakt, že je špičkovým výrobkem moderního mlékárenského průmyslu. Obsahuje 16 % cereálií - ječmen, pšenici, pšeničné otruby, žitné otruby, ovesné vločky a špaldovou krupici. Dále obsahuje rýži, slunečnicová semena, dýňová semena a pohankové krupky. Kromě oceněného výrobku mohou zákazníci zakoupit jogurt s příchutí Vitafit cereálie jablko a hruška a Vitafit cereálie granátové jablko a sušené meruňky. Obsah tuku v jogurtu je min. 2,5 %.

Jogurty Vitafit lze zakoupit za MOC 10,90 Kč

Privatizací Beskydských mlékáren v roce 1992 vznikla Mlékárna Valašské Meziříčí. Současný výrobní program tvoří tyto výrobky: smetanové jogurty, středně tučné ovocné jogurty, nízkotučné ovocné jogurty, šlehané jogurty, kysané výrobky, BIO kysané výrobky, BIO jogurty, jogurtová mléka, čerstvé tekuté výrobky a dětské jogurty. Mlékárna Valašské Meziříčí se zařadila mezi významné výrobce kysaných mléčných výrobků České republiky. Zákazníci si je oblíbili především pro jejich vysokou kvalitu a lahodnou chuť. Prvotřídní kvalita výrobků je potvrzena nejen jejich stoupající oblibou, ale i získáním nejrůznějších ocenění. Za těmito úspěchy stojí především zaměstnanci společnosti, kteří ke kvalitě výrobků přispívají svým nadšením a obětavostí. Její výrobky jsou zastoupeny v celé síti obchodních řetězců i ostatních prodejen. Co se týče exportních aktivit, mlékárna se soustředí na slovenské trhy. Více informací o mlékárně naleznete na: www.mlekarna-valmez.cz.

(tz)