Stetson Hatteras Goatskin BRN.jpgSpolečnost Sekora consulting, která provozuje internetový obchod s klobouky a čepicemi legendární americké značky Stetson, luxusními koženými kabelkami a aktovkami značek McKlein USA a Siamod, kravatami a šálami světových módních návrhářů, luxusními košilemi značky Turnbull & Asser a kašmírovými svetry britské značky N.PEAL na adrese www.SEKORA.cz, uvádí na český trh kožené ploché čepice s kšiltem (tzv. bekovky) legendární americké značky Stetson.

Kožené ploché čepice s kšiltem - tzv. bekovky - vyrobené z kůže byly oblíbené především v období mezi dvěmi světovými válkami. Od konce 50. let 20. století jejich popularita klesala až do dnešní doby, kdy se opět vrací na módní výsluní (i když jejich pořízení není zcela jednoduché vzhledem k omezené nabídce). Kožené bekovky mohou nabídnout ojedinělý a luxusní vzhled, vynikající komfort při nošení a dokonalé funkční vlastnosti.

Kožená čepice těží ze základních vlastností kůže. Kůže je prodyšná a hlava se pod koženou bekovkou nepotí. Zároveň je kůže odolná proti vodě a tím udržuje hlavu v suchu i za vydatných dešťů. A v neposlední řadě má kůže i dobré tepelně izolační vlastnosti a tak i kožené bekovky dovedou ochránit před chladem a mrazem. V neposlední řadě má kůže nezaměnitelný vzhled, s puncem luxusu a proto i kožené bekovky působí velmi stylově a luxusně.

Kožené bekovky, které jsou v nabídce www.SEKORA.cz jsou vyrobené buď z hnědé hladké kozinky nebo z jemné černé hovězí kůže s drobnou perličkovou texturou. Čepice mají širší korunu, která nejen vypadá velice elegantně, ale i více chrání hlavu před deštěm či sněhem. Na vrcholu koruny jsou bekovky Stetson ozdobené knoflíkem, který je potažený stejnou kůží, ze které jsou vyrobené vlastní čepky a se značkou Stetson jsou identifikovatelné pomocí malé mosazné destičky s logem výrobce.

Značka Stetson je ryzí americká legenda. Na trhu je od roku 1865 a klobouky této značky se staly ikonou dobývání Západu Spojených států a později i hvězdou filmového plátna. Současná nabídka značky Stetson je úzce svázána se zavazující tradicí, ale je obohacena i o moderní a vysoce funkční klobouky a čepice, vhodné i do 21. století.

Kožené bekovky Stetson jsou k dispozici na www. SEKORA.cz v hnědé barvě (z kozinky) a v černé barvě (z jemné hovězí kůže). Cena hnědé kozinkové bekovky je 3.380,- Kč (včetně DPH) a černá bekovka stojí 3.980,- Kč (včetně DPH).

Pro bližší informace, prosím, kontaktujete:

Milan Šaroun
Sekora consulting
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.