CuticulExtraPlus-web.jpgNový vlasový šampón Medul a vyživující vlasové sérum Cuticul Extra Plus představuje na podzim francouzská přírodní kosmetika GERnétic. Speciální vlasové přípravky obsahují vyvážené složení aminokyselin, peptidů a extraktů z plodů kokosovníku. Díky tomu nabízí kombinace obou výrobků vynikající výsledky při ošetření lupů, ekzémů, lupénky a regulaci nadměrného maštění vlasů či nepříjemné svědivé pocity ve vlasové pokožce. Navíc jsou přípravky nenahraditelné pro účinné podpoření růstu vlasů a zamezení jejich vypadávání.

Kdo chce mít krásné, lesklé a hlavně zdravé vlasy, musí o ně správně pečovat. Základem je důkladné ošetření vlasové pokožky. Její negativní zatížení, a to jak vnitřní = životospráva, stresy, tak i vnější = sluneční záření, časté mytí a vysušování, může vést k různým chorobám - vypadávání vlasů, tvorba lupů, ekzémy, lupénka. „K péči o krásu a zdraví těla patří neoddělitelně také péče o vlasy a vlasovou pokožku," říká Alena Kimlová, hlavní firemní kosmetička a školitelka GERnétic. „Na základě zákaznické poptávky proto relaunchujeme na český a slovenský trh vlasové přípravky značky GERnétic, které vhodně doplňují stávající portfolio produktové nabídky zahrnující kosmetické přípravky od obličejové péče až po chodidla. Oba přípravky jemný šampon MEDUL i vlasové sérum CUTICUL EXTRA PLUS pomáhají vrátit vlasům zdravý vzhled. Podporují výživu, regeneraci a reparaci vlasových cibulek," dodává Alena Kimlová.

MEDUL - jemný šampon

Šampon, který pečuje nejen o vlasy, ale současně i o vlasovou pokožku a vlasové cibulky. Šetrně odstraňuje nečistoty z vlasů, regeneruje a zklidňuje vlasovou pokožku a vyživuje vlasové cibulky. Obsahuje komplex aminokyselin, peptidy a extrakty z plodů kokosovníku. Medul podporuje a zkvalitňuje růst vlasů, působí jako účinný regenerátor při padání vlasů a problémech vlasové pokožky (lupy, ekzémy, lupénka...). Vhodný pro časté použití.

· Balení: Flakon s pumpičkou, objem 200 ml

· Doporučená maloobchodní cena: 895 Kč

Aplikace:

K dokonalému umytí vlasů doporučujeme aplikovat dávku šamponu dvakrát za sebou (první dávka smyje nečistoty). Po opláchnutí aplikujeme druhou dávku, kterou lehce masírujeme vlasovou pokožku - aktivní látky se tak dostanou hluboko do pokožky až k vlasovým cibulkám. Poté vlasy důkladně opláchneme vlažnou vodou. Následně doporučujeme použít vlasové sérum Cuticul Extra Plus.

CUTICUL EXTRA PLUS - vyživující vlasové sérum

Sérum profesionálně pečuje o nejen o vlasy, ale i o vlasovou pokožku a vlasové cibulky. Chrání vlasy před poškozením a udržuje je v dokonalé kondici. Podporuje jejich růst, zamezuje vypadávání a účinně regeneruje vlasovou pokožku. Při pravidelném používání můžeme postupně pozorovat zvýšení hustoty vlasů. Přípravek se díky novému obalu snadno drží a jednoduše aplikuje.

· Flakon s pumpičkou, objem 100 ml

· Doporučená maloobchodní cena: 1 245 Kč

Aplikace:

Po umytí šamponem Medul postupně vklepáváme sérum lehkou povrchovou masáží bříšky prstů do vlasové pokožky až do vstřebání. Neoplachujeme a vlasy upravíme obvyklým způsobem.

Přípravky Medul a Cuticul Extra Plus zakoupíte ve více než 300 kosmetických salonech v ČR. Jejich seznam je zveřejněný na: www.gernetic.cz/kosmeticke-salony-cr-a-sr/.

Více informací na:

www.gernetic.cz

https://www.facebook.com/GERnetic.cz Staňte se fanoušky kosmetiky GERnétic!

O značce GERnétic

GERnétic je francouzská kosmetika určená pro profesionální práci kosmetiček a wellness studií a pro následnou každodenní domácí péči o pleť. Zákaznice mohou tyto produkty získat u vyškolených kosmetiček, neboť jen ty dokáží kvalifikovaně poradit, doporučit nejlepší kombinaci výrobků a ošetření. GERnétic má zastoupení ve více než 50 zemích světa. Na trhu v ČR je již 17 let. Otcem této kosmetiky je pan ALBERT LAPORTE, francouzský biolog a lékař, který se výzkumům v oblasti biologie, oligoterapie, vitaminologie a terapie buněčné věnoval více než 40 let. Mnoho let pracoval na pařížských klinikách, kde ověřoval působení svých produktů a správnost svých teorií.

Název kosmetiky - GERnétic - se skládá ze dvou slov, a to: gerontologie a genetika.

Výrobky GERnétic byly a jsou dlouhodobě testovány na francouzských klinikách s velmi dobrými výsledky. Náročným testováním a kontrolou procházejí výrobky také po celou dobu výrobního procesu.