Diar sikovneho skolaka_1.jpgZačátek školy je náročný nejen pro děti, ale často i pro jejich rodiče, kteří musí rychle sehnat a nakoupit řadu školních pomůcek. Jejich starosti pomohou vyřešit prodejny společnosti SPAR ČOS, jenž v první polovině září přinášejí širokou nabídku školních potřeb. Potřebné vybavení do školy tam lze snadno a pohodlně pořídit v klidu na jednom místě. V nabídce nechybí psací potřeby a sešity, ale také zboží oblíbených brandových značek. Od 5. září dostanou děti v prodejnách SPAR a INTERSPAR Diář šikovného školáka, kam si pod vedením Dráčka INGA mohou zapisovat své poznámky. Stále také probíhá věrnostní program „Vstupte do světa Dráčka INGA".

„Zářijovou nabídkou školních potřeb vycházíme vstříc velkému zájmu zákazníků, kteří vítají možnost zakoupit vše potřebné na jednom místě," říká Martina Studnička Malcová, vedoucí oddělení marketingu společnosti SPAR ČOS. „Naším nejúspěšnějším artiklem jsou sešity velikosti A5 o dvaceti listech, které jsou s akční cenou 1,90 Kč místo běžných 4,90 Kč silným cenovým lákadlem," dodává Martina Studnička Malcová.

V nabídce společnosti SPAR ČOS najdou zákazníci také oblíbené brandové produkty, jako jsou školní batohy, penály a další školní pomůcky a nezbytnosti pod značkami Hello Kitty, Spider-Man, Simpsons, Smiley či ovečka Shaun. Nechybí ani oblíbená pera TORNADO a TORNADO COOL, PILOT FRIXION, STABILO Easy pro praváky i leváky, trojhranné tužky, pastelky a mnoho dalšího.

Diář šikovného školáka a nové číslo časopisu INGO

Pro malé školáky je navíc připraven dárek v podobě Diáře šikovného školáka, který je určen především dětem prvního stupně. Tam mohou zapisovat své poznámky, úkoly a řešit věrnostní kvíz, který pro ně připravil oblíbený Dráček INGO. V září také vyjde nové číslo časopisu INGO plné zábavy, hádanek a úkolů pro chytré hlavy.

Více informací na:

www.interspar.cz

www.facebook.com/Interspar.cz Staňte se našimi fanoušky!

(tz)