APieceofChic_1.jpgSpolečnost Sekora consulting, která provozuje internetový obchod s klobouky a čepicemi legendární americké značky Stetson, luxusními koženými kabelkami a aktovkami značek McKlein a Siamod, kravatami a šálami světových módních návrhářů, luxusními košilemi značky Turnbull & Asser a kašmírovými svetry britské značky N.PEAL na adrese www.SEKORA.cz, uvádí na český trh luxusní hedvábné šály francouzské značky A Piece of Chic.

Šály vyrobené z pravého hedvábí patří mezi opravdu stylové módní doplňky. Mají především estetickou funkci, podtrhují a oživují celkový vzhled a zcela nenásilně dokáží zvýraznit ústřední bod celkového outfitu - lidský obličej.

A Piece of Chic je mladá značka z francouzského Lyonu, která se specializuje na design a výrobu hedvábných šátků a šál (více se o značce A Piece of Chic dozvíte na našem blogu). Posláním značky je dodat hedvábným šátkům a šálám nezastupitelné místo v šatníku moderní ženy i současného muže, místo, které šátky a šály mívaly v období, kdy elegance zažívala své zlaté časy - ve 20. a 30. letech 20. století. Design šál a šátků značky A Piece of Chic se inspiruje motivy z tohoto období (Art Deco, kubismus, surrealismus), které jsou doplněné soudobými náměty z oblasti městské a sportovní subkultury a tak vznikají opravdu stylové módní doplňky.

Šály A Piece of Chic jsou vyrobené z hedvábné látky o rozměru 140 x 30 cm, která je podélně přeložena a sešita tak, že výsledná šála má rozměr 140 x 15 cm a viditelná je vždy lícová strana hedvábné látky. Každá šála je navržená tak, aby výsledek byl maximálně vyvážený, elegantní a přitom i moderně pojatý. Hedvábné šály A Piece of Chic jsou vyrobené ve francouzském Lyonu a k dispozici jsou na www.SEKORA.cz za cenu 2.495,- Kč (včetně DPH).

Pro bližší informace, prosím, kontaktujete:

Milan Šaroun
Sekora consulting
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.