Samsung, přední výrobce a oceňovaný inovátor spotřební elektroniky a domácích spotřebičů, připravil pro svých prvních 2100 nových majitelů ledniček (1400 z České republiky a 700 ze Slovenské republiky), vybraných modelových řad Série G (modely RL56/RL58/RL60) a 3050 (modely RB31) jedinečnou bonusovou akci, která navazuje na již probíhající akci na pračky EcoBubble.

Ledničky Série G stejně jako letošní nové modely 3050 spojuje technologie True No Frost, digitální invertorový kompresor nebo LED osvětlení. Díky širokému spektru energetických tříd - od A+ až po A+++ vynikají obě modelové řady také vysokou spolehlivostí a oblíbeností u spotřebitelů. Unikátní beznámrazová technologie True No Frost zaručila ledničkám Samsung přední místo na trhu.

Ledničky z modelové řady 3050 jsou navržené podle filozofie Space Designer, která cílí na efektivní využití prostoru a na různé praktické pomůcky ulehčující každodenní používaní. Patří k nim například výsuvná polička Easy Slide, pomocí které si vyberete jídlo mnohem snadněji. Velmi užitečná je také přenosná nádoba Grab´n Go, ve které můžete mít uložené dresinky a omáčky. Poličky ve dvířkách byly navíc rozšířeny až na 13 cm, takže odpadá problém s uskladněním i objemnějších láhví.

„Obě modelové řady jsou provedeny v moderním a elegantním designu, díky čemuž se hodí do jakékoli kuchyně. Na technologii True No Frost zákazníci oceňují zejména to, že se v ledničkách nevytváří námraza, a nedochází tak ke zvýšení spotřeby energie a energetická třída je tak stálá. Zároveň zůstávají uskladněné potraviny mnohem déle v stavu, v jakém je zákazníci koupili a navíc si nemusí dělat starosti s pravidelným rozmrazováním. Zákazníci nám také na základě vlastních zkušeností potvrzují, že ledničky s technologií True No Frost není nutné zevnitř tak často umývat. Důvodem je nízká vlhkost, která se projevuje v podstatě v celém interiéru. Využití digitálního invertorového kompresoru se zárukou 10 let přispívá k energeticky úspornějšímu chodu ledničky, který je tak navíc ekologičtější a tišší," uvedl Michal Kollár, produktový manažer divize domácích spotřebičů zodpovědný za portfolio chladniček Samsung.

Jak funguje bonusová akce?

Nejen k novým modelům 3050, ale i k dalším chladničkám Samsung Série G nyní nabízí Samsung speciální bonus - při zakoupení vybraného modelu získají noví majitelé až 3000 Kč nazpět. Tato speciální akce platí od 10. června do 30. září 2013. Stačí se zaregistrovat do bonusového programu nejpozději 14 dní od nákupu vybrané chladničky Samsung Série G nebo 3050. Registraci je možné provést na webových stránkách www.samsung-bonus.eu, prostřednictvím SMS nebo P.O. Boxu. Na uvedených internetových stránkách najdete kompletní informace včetně pravidel. Akce na velmi úspěšný loňský bonusový program.

„Pro bonusovou akci také na chladničky jsme se rozhodli vzhledem k jejímu loňskému úspěchu. Naši zákazníci ocenili zejména technologie, které jsou pro ně ještě více dostupnější," dodal Kollár.

(tz)