McKlein_Francesca_BLK.jpgSpolečnost Sekora consulting, která provozuje internetový obchod s luxusními koženými kabelkami a aktovkami značek McKlein a Siamod, klobouky a čepicemi legendární americké značky Stetson, kravatami a šálami světových módních návrhářů, luxusními košilemi značky Turnbull & Asser a kašmírovými svetry britské značky N.PEAL na adrese www.SEKORA.cz, uvádí na český trh elegantní a cenově dostupnou kabelku (nejen) na notebook McKlein Francesca.

McKlein Francesca je elegantní a cenově dostupná kabelka s vyjímatelnou kapsou na notebook, která chrání laptop před nárazy. Design kabelky je inspirován legendární kabelkou Kelly a má vrchní zapínaní na zip. Na přední straně kabelky je vodorovný ozdobný pásek, sepnutý stříbrnou sponou. Vnitřek kabelky je volně vypodšívkován látkou s veselým vzorem, který připomíná leopardí skvrny. V podšívce je na zadní straně jedna kapsa na zip a na přední straně je našita kapsa na telofon či na smartphone. Kabelka má uši k nošení přes rameno, ale je dodávána i s ramenním páskem, který se připíná do kovových oušek na boku kabelky. Kabelka je zdobená štepováním z bílé niti.

Kabelka McKlein Francesca má vnější rozměry 40,5 x 30,5 x 13 cm a nízkou hmotnost 1,8 kg. Je dodávána v klasické elegantní černé a módní červené barvě a její cena je 2.780,- Kč (s DPH).

Pro bližší informace, prosím, kontaktujete:

Milan Šaroun
Sekora consulting
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

(tz)