Společnost Toptrans, jeden z největších domácích přepravců, přestěhoval a rozšířil pět svých skladů do větších prostor. Jedná se o dvě centrální překladiště, pro regiony Hradec Králové a Plzeň. Současně došlo k přestěhování dep Mladá Boleslav, Trutnov a Košice. Větší, a především lépe vybavená depa umožní rychlejší překládky a také přepravu stále rostoucího objemu zásilek.

Tyto nové lokality jsou pro naše klienty lépe dostupné. „Depo v Košicích je nově ve skladovém prostoru o rozloze 2000 m2, kde je k dispozici 6 vyrovnávacích můstků," popisuje provozní ředitelka společnosti Daniela Koryntová. Nová centrální překladiště v Plzni a Hradci Králové mají po 3000 m2, jsou vybavena 14-ti vyrovnávacími můstky a jedním přímým vjezdem. Depa Trutnov a Mladá Boleslav disponují skladovou plochou o velikosti 1000 m2, jsou vybavena shodně 6-ti vyrovnávacími můstky a jedním přímým vjezdem.

Jedním z hlavních důvodů těchto přesunů je fakt, že společnost letos počítá se zvýšením tržeb až o 5 %, což znamená celkový obrat přes jednu miliardu korun a zachování trvalého růstu.

Toptrans dál rozšiřuje svou nabídku komplexních služeb, které zahrnují nejen tuzemskou přepravu a skladování, ale i zahraniční a celovozové přepravy. „V rámci zahraniční přepravy, prostřednictvím své divize SPEDICE nově nabízíme pozemní, letecké a námořní přepravy do Ruska, Turecka, Ukrajiny, Číny a Brazílie." Vedle toho mohou klienti Toptransu nově využít také sběrnou službu a expresní přepravu pro Holandsko, Německo a Polsko.
_______________________________
O společnosti:
TOPTRANS EU, a.s. patří v České republice a na Slovensku k nejvýznamnějším společnostem v oblasti expresní přepravy zásilek a logistických řešení. Firma působí na trhu již od roku 1993. V současné době poskytuje služby v oblasti vnitrostátní přepravy, přepravy na Slovensko a dalších zemí, skladování a logistiku. TOPTRANS působí na 25 místech v České republice, kde má svá střediska. Na Slovensku má společnost šest středisek.

(tz)