NPW_500_WhiteLux.jpgSpolečnost Sekora consulting, která provozuje internetový obchod s luxusními koženými kabelkami a aktovkami značek McKlein a Siamod, kravatami, šálami a šátky světových módních návrhářů, luxusními pánskými košilemi značky Turnbull & Asser, klobouky a čepicemi legendární značky Stetson a luxusními kašmírovými svetry N.PEAL na adrese www.SEKORA.cz, rozšiřuje svou nabídku dámských kašmírových svetrů prestižní britské značky N.PEAL.

V nové kolekci dámských kašmírových svetrů dominují především klasické elegantní svetry s výstřihem do V. Dámský kašmírový svetr s výstřihem do V patří mezi nejklasičtější svetry pro ženy a dívky. Je elegantní, ale zároveň i sportovní, hodí se jak pro formální příležitosti, tak i pro ryze volnočasové. Je k dispozici v širokém barevném spektru - od klasické temně modré, přes světle šedou až po módní pastelové odstíny. Kašmír je jemný, hřejivý a opravdu dlouho vydrží. Prostě klasika, která by neměla chybět v žádném šatníku.

Britská značka N.PEAL vyrábí již více než 75 let ty nejkvalitnější kašmírové úplety. Kvalitě je podřízen celý výrobní proces - od výběru surové vlny, která pochází výhradně z oblasti vnitřní Číny, přes následné zpracování, které používá tradiční a prověřené postupy. Charakteristickými znaky pro výrobky značky N.PEAL jsou kvalita, nadčasový a přitom velmi moderní vzhled a široké spektrum nabídky pánských i dámských svetrů a úpletů.

(tz)