téma: Kosmetické maximum pro vytížené podnikatelky a manažerky, které neváhají do péče o zevnějšek investovat čas i peníze

Dotaz: Jak si nejlépe vychutnat maximální salonní péči k udržení svěžesti pokožky, ale i k obnovení celkové vitality?  

- Martina D.

Kosmetická procedura v kosmetickém salonu GERnétic.

Dotek jako terapeut pro krásnou pleť i vnitřní pohodu

Jsem ráda, že péči v kosmetických salonech chápete jako komplexní péči o celé tělo. Osobně si po více jak 20leté práci s klientkami myslím, že ošetření kosmetičkou v salonu jde ještě mnohem dál. Doteky rukou hrají významnou roli v péči o pokožku. Rozvolňují svalovou tenzi, psychické napětí, zlepšují náladu, podporují celkovou regeneraci a mají další příjemné benefity pro zlepšení celkového zdraví. Vždyť krása a svěžest pleti se zdravím velmi úzce souvisí. Pro vaši maximální regeneraci bych doporučila spojit obličejové a tělové rituály a vytvořit program pro takové malé „salonní lázně“.

Obnovení a udržení pocitu vitality a krásy v prostředí salonů GERnétic

Doporučuji Vám vyzkoušet vitalizační kúru, kterou můžete absolvovat v kosmetických salonech pracujících s kosmetikou GERnétic. Jedná se o soubor ošetření, jež vedou k maximální aktivaci, regeneraci a vitalizaci organismu, které absolvujete postupně během pěti týdnů. Frekvence ošetření v salonu je dvakrát týdně a je třeba tuto frekvenci dodržet, aby bylo možné dosáhnout opravdu maximálního efektu.

Vitalizační kúra GERnétic se skládá z těchto procedur:


1. Celotělový peeling spojený s hluboce pročišťující péčí pokožky obličeje, krku i dekoltu. Díky této péči se z povrchu pokožky odstraní odumřelé buňky, póry se uvolní do hloubky, pokožka bude lépe dýchat, snadněji vstřebávat účinné látky z následně nanášeného tělového mléka a obličejových přípravků. Peeling těla provádí kosmetička salonním přípravkem Peeling Au Sel. Z krystalků soli se během péče uvolňují minerální látky a vyživují pokožku. Péče o obličej se vždy řídí momentálním stavem pokožky a při hlubokém čištění je většinou zakončena regenerační a hluboce čisticí maskou Immuno. Součástí každé obličejové péče je samozřejmě i relaxační kosmetická masáž.
2. Detoxikační celotělový zábal Marine Essence při druhé proceduře podpoří odvod odpadních látek, doplní důležité aminokyseliny do pokožky a krásně ji zjemní. Během zábalu se bude kosmetička věnovat zlepšení stavu očního okolí. Specifická masáž těchto partií, aplikace séra Cells Life, regeneračního krému Cytobi a drenážní masky Masque Yeux, projasní a zpevní křehkou pokožku, odstraní případné otoky a otevře oči.
3. Masáž/efleráž celého těla přípravkem Lympho, který stimuluje povrchovou mikrocirkulaci a olejem z hroznových zrníček Huile De Massage prohřeje pokožku i podkožní tkáně a dokonale uvolní stres a svalové napětí. Liftingovou péči o obličej zakončí kosmetička zlatou, alginátovou maskou s arganovým olejem Peel Off Anti Age, která po jednorázovém sloupnutí odejme z pleti několik let.
4. Zeštíhlující a anti-age celotělový zábal Enveloppement Minceur má okamžité zeštíhlující účinky. Díky uvolnění vody, která má tendenci stagnovat v tkáních se tělo hezky formuje a umožní Vám příjemnější pocit v oblečení. Během intenzivní a regenerační péče o obličej bude Vaše pokožka vstřebávat důležité výživné látky potřebné k upravení fyziologických funkcí, zvýšení hutnosti pleti a vypnutí vrásek. Krém Synchro je v této péči nenahraditelný.
5. Pátá návštěva salonu se bude odehrávat ve znamení nirvány. Intenzivní pěstící péče o obličej a specifické ošetření rukou a plosek chodidel během působení obličejové masky Vás zcela oprostí od běžných starostí a stresu a přinese omlazení a pocit zvýšeného zdraví.

Procedury se mohou následně zopakovat a výsledkem bude úžasný příliv energie, vyrovnání, odstranění stresu a přetížení. Dostaví se pocit uvolnění a chuti do života. Tyto „salonní lázně“ bych přála absolvovat každé ženě dvakrát ročně.

Jednotlivé procedury je možné samozřejmě upravit podle vašeho přání. Například aplikovat přípravky na zlepšení stavu celulitidy, odstranění tukových polštářků atd. Celou kúru můžete absolvovat kdykoliv během roku. Doporučuji si jednotlivá kosmetická ošetření hezky prožít, nerušit je zbytečným povídáním, vnímat příjemné ruce kosmetičky, teplo, vůně a relaxační hudbu.

Ještě bych chtěla připomenout, že snažení kosmetičky je skvělé podpořit i pravidelnou domácí péčí produkty, které Vám kosmetička na základě diagnostiky doporučí. Příjemné výsledky se určitě ještě znásobí.

 Přípravky GERnétic zakoupíte zde: KOUPIT PRODUKTY
www.gernetic.cz

 Přípravky GERnétic zakoupíte v kosmetických salonech, kde Vám kosmetička poradí, jak přípravky používat a může nabídnout i salonní ošetření. Seznam salonů na www.gernetic.cz

Alena Kimlová, vrchní firemní školitelka značky GERnétic.Kosmetickou poradnu pro Madam Business připravila Alena Kimlová, hlavní firemní školitelka a ambasadorka značky z Kosmetického studia GERnétic.

Kosmetika GERnétic podporuje:

Dárcovství krve „Smrt nemá šanci, když budeme dárci“ se z.s. Zdraví-Život
Vzdělání dětí s Nadačním fondem Rozum a Cit
Více informací o podporovaných projektech: https://www.gernetic.cz/podporujeme

Francouzská přírodní kosmetika GERnétic poskytuje komplexní systém špičkové péče o obličej, poprsí a tělo. Je určena pro profesionální práci kosmetiček, wellness studií, lázní a následnou každodenní domácí péči o pleť. GERnétic nabízí individuální řešení pro každého zákazníka.

Díky obsahu aktivních látek produkty GERnétic:
• zamezují předčasnému stárnutí,
• řeší různé problémy vyskytující se na pokožce jako akné, vrásky, jizvy, strie, popáleniny, ekzémy a další,
• zpevňují a modelují poprsí,
• přispívají k zeštíhlení a odstraňování celulitidy.
GERnétic udržuje pleť v dobrém stavu. Je to kosmetika pro krásu, zdraví, pohodu a příjemný pocit.

Trápí-li vás problémy s pletí, pokládejte nám své dotazy v poradnách na www.gernetic.cz.

Kosmetické přípravky GERnétic jsou před uvedením na trh dlouhodobě klinicky a dermatologicky testovány, a to s vynikajícími výsledky. Výrobce garantuje výbornou kožní snášenlivost. Při celém výrobním procesu procházejí výrobky náročnou kontrolou a dalším testováním.

Sponzorem poradny je francouzská kosmetika GERnétic.

GERnétic je řešení!

www.gernetic.cz

Image by Kateřina Šimková a GERnétic. 

Prohlédněte si videa o kosmetice GERnétic na YouTube.
Staňte se našimi fanoušky na https://www.facebook.com/GERnetic.cz
nebo na https://www.instagram.com/gernetic.cz/