téma: Jak pečovat o citlivou pleť, dodat jí vitalitu, ukonejšit ji a zbavit ji začervenání

Dotaz: Celý život zápolím s různými reakcemi na pokožce obličeje. Pleť mám velmi citlivou, těžko se mi odhaduje, jak bude reagovat na nový kosmetický přípravek. Někdy pokožka pálí, svědí červená. Jak mám při kosmetické péči postupovat?

- Dagmar R.

sensi boost gernetic citliva plet

Příčiny přecitlivělé pleti

Jste majitelkou velmi přecitlivělé pleti. Taková pokožka má sníženou toleranci na vnější i vnitřní podněty. Imunitní systém reaguje přehnaně na sebemenší impuls, a to pak přináší pleti nepříjemné pocity. Vzhledem k dlouhodobým problémům, se kterými se potýkáte, se domnívám, že se u vás jedná o genetickou záležitost. S přecitlivělou a hyperaktivní pokožkou je důležité velmi opatrně zacházet, snažit se ji nepřetěžovat neustálou výměnou kosmetických produktů či líčidel. Dobře ji chránit před vnějším prostředím. Pozor na přemíru slunečních paprsků a dlouhý pobyt v mrazu, snažte se vyhnout stresům, dodržujte správnou výživu. Naše tělo je „spojená nádoba“, kde vše souvisí se vším.

Polyfenoly jako efektivní nástroj v boji s přecitlivělou pletí 

Přestože přecitlivělá pokožka značně narušuje celkový komfort organismu, mám pro vás velmi dobrou zprávu. Laboratoře GERnétic uvádí na trh výjimečnou novinku – zklidňující ampule SENSI BOOST. Měla jsem již možnost ve svém salonu přípravek vyzkoušet a jsem z něho velmi nadšená. Jedná se o sérum uložené v ampulkách (umožňuje tak aplikaci správného množství), které obsahuje polyfenoly získané ze slupek rajčat, jež okamžitě redukují zarudnutí a zklidňují pleť. Výtažky z Proskurníku lékařského působí protizánětlivě a pokožku hydratují a změkčují. Efekt je po nanesení a vstřebání séra okamžitý, a to jak vizuálně, tak pocitově. Pleťový tón je vyvážený, bez nepříjemného pročervenání, pálení a pnutí.

Záchranná týdenní kúra GERnétic SENSI BOOST

Doporučuji Vám vyzkoušet přípravek SENSI BOOST jako týdenní kúru. 7 dní po sobě jdoucích naneste jemnou efleráží obsah jedné ampulky na očištěnou pleť obličeje, krku i dekoltu, nechte dobře vstřebat a pak pokračujte v obvyklé péči. Týdenní kúra odstraní pocity diskomfortu a nepříjemného pročervenávání. Kúru doporučujeme absolvovat jedenkrát za 3-4 měsíce, ale můžete ji kdykoliv zopakovat podle potřeb pokožky. Vzhledem k tomu, že senzitivní pleť je velmi nevyzpytatelná, často své majitelky překvapí náhlou reakcí. Proto je vhodné mít ampulky SENSI BOOSTdoma v zásobě a v případě potřeby využít jednotlivé ampulky jako S.O.S. přípravek k momentálnímu a rychlému zklidnění pokožky.

Každodenní péče o citlivou pleť

alena kimlova gerneticPro Vaši běžnou péči bych ještě doporučila krém Synchro, který má vyvažující účinky na pokožku, zvyšuje obranyschopnost, je hypoalergenní. Skvěle ho snáší i klientky s opravdu hyperaktivní pokožkou. Citlivé pokožce prospěje i krém Vasco, který zpevňuje stěny drobných kapilárek a vyvažuje prokrvení. Používání takto cílených přípravků je pokožce velmi prospěšné a pomůže zmírnit a při dlouhodobějším používání odstranit nepříjemné pocity.

Přípravky GERnétic zakoupíte v kosmetických salonech GERnétic. Více zde: KOUPIT PRODUKTY

 

Navštivte naše kosmetické salony po celé České republice nebo zavítejte do Kosmetického studia GERnétic.
Inspirujte se péčí pro zdravý půvab s vynikajícími výsledky a staňte se fanoušky francouzské kosmetiky GERnétic na https://www.facebook.com/GERnetic.cz
nebo na https://www.instagram.com/gernetic.cz/