téma: Biotechnologické získávání aktivních látek pro kosmetický průmysl

Dotaz: Zajímalo by mě, jaké účinné látky využívá GERnétic při výrobě svých přípravků a jakým způsobem je získává.

- Kateřina F.

 MG 2317 4 smOdpovídá Alena Kimlová:

Zajímejte se o složení kosmetiky, protože na původu a sestavení jednotlivých složek záleží

Stále více klientek se začíná zajímat o složení kosmetických přípravků, o aktivní látky, které působí na pokožku. A to je dobře. Laboratoře GERnétic při výrobě svých produktů spojují to nejlepší, co nabízí rostlinný, podmořský a minerální svět. Důmyslně dávkují a kombinují vitamíny, minerály, stopové prvky, aminokyseliny, peptidy, esenciální oleje, hydrolyzované proteiny tak, aby mohly být jejich účinky co nejlépe využity ve prospěch krásy i fyziologického zdraví, a aby si zachovaly přirozenou účinnost. Získávání těchto aktivních látek v laboratořích GERnétic probíhá dlouhou, velmi složitou a finančně náročnou cestou tzv. biotechnologií.

Co jsou to biotechnologie a proč je kosmeticka GERnétic využívá?

Biotechnologie je vlastně alternativa chemické syntéze. Biotechnologie je pro získávání aktivních látek mnohem výhodnější pro zachování opravdu přírodního potenciálu. Spočívá v používání mikroorganismů na průmyslové úrovni pro výrobu přísad pomocí fermentace. Mikroorganismy specifických typů bakterií a mikrobů se oddělují a poté kultivují v ideálních podmínkách v živném prostředí za specifických teplotních a světelných podmínek. Po získání optimálního množství biomasy dochází k jejímu zpracování, aby vznikl konečný produkt – biofiltrát, bioextrakt, biokonverze. Takto získané látky prochází závěrečnou úpravou a jsou vkládány do daných přípravků. Zachovávají si dlouhodobě svou 100% účinnost.

Proč nejsou certifikace biokvality všechno?

Certifikát bio přípravky GERnétic nemají. Laboratoře GERnétic raději investují do výzkumu a rozvoje než do drahých biocertifikací. Každý přípravek, který vychází z výrobní linky prochází množstvím testů, aby se potvrdila jeho účinnost, bezpečnost a kvalita. Všechny produkty jsou testovány dermatologickou nebo oftalmologickou kontrolou. Nezpůsobují podráždění očí ani pokožky. Aby si aktivní látky přípravků GERnétic zachovaly svou 100% účinnost, je třeba je po otevření zpracovat do 8 měsíců. Základním a zcela nenahraditelným přípravkem je krém Synchro, jež optimálně vyváží fyziologické funkce. Na tento krém navazují další vynikající přípravky, které obsáhnou péči o celé tělo včetně vlasové pokožky. Díky vysokému obsahu účinných látek ryze přírodního charakteru dosáhneme na pokožce úctyhodných efektů.

 

 Přípravky GERnétic zakoupíte zde: KOUPIT PRODUKTY
www.gernetic.cz

 

Přípravky GERnétic zakoupíte v kosmetických salonech, kde Vám kosmetička poradí, jak přípravky používat a může nabídnout i salonní ošetření. Seznam salonů na www.gernetic.cz

Alena Kimlová, vrchní firemní školitelka značky GERnétic.Kosmetickou poradnu pro Madam Business připravila Alena Kimlová, hlavní firemní školitelka a ambasadorka značky z Kosmetického studia GERnétic.

Kosmetika GERnétic podporuje:

Dárcovství krve „Smrt nemá šanci, když budeme dárci“ se z.s. Zdraví-Život
Vzdělání dětí s Nadačním fondem Rozum a Cit
Více informací o podporovaných projektech: https://www.gernetic.cz/podporujeme

Časopis Madam Business je mediálním partnerem Setkání Gerneticienne 2020.

Francouzská přírodní kosmetika GERnétic poskytuje komplexní systém špičkové péče o obličej, poprsí a tělo. Je určena pro profesionální práci kosmetiček, wellness studií, lázní a následnou každodenní domácí péči o pleť. GERnétic nabízí individuální řešení pro každého zákazníka.

Díky obsahu aktivních látek produkty GERnétic:
• zamezují předčasnému stárnutí,
• řeší různé problémy vyskytující se na pokožce jako akné, vrásky, jizvy, strie, popáleniny, ekzémy a další,
• zpevňují a modelují poprsí,
• přispívají k zeštíhlení a odstraňování celulitidy.
GERnétic udržuje pleť v dobrém stavu. Je to kosmetika pro krásu, zdraví, pohodu a příjemný pocit.

Trápí-li vás problémy s pletí, pokládejte nám své dotazy v poradnách na www.gernetic.cz.

Kosmetické přípravky GERnétic jsou před uvedením na trh dlouhodobě klinicky a dermatologicky testovány, a to s vynikajícími výsledky. Výrobce garantuje výbornou kožní snášenlivost. Při celém výrobním procesu procházejí výrobky náročnou kontrolou a dalším testováním.

Sponzorem poradny je francouzská kosmetika GERnétic.

GERnétic je řešení!

www.gernetic.cz

Image by Pexels from Pixabay

Prohlédněte si videa o kosmetice GERnétic na YouTube.
Staňte se našimi fanoušky na https://www.facebook.com/GERnetic.cz
nebo na https://www.instagram.com/gernetic.cz/