téma: Bílé skvrny na kůži

Dotaz: Proč je nutné kosmetické přípravky GERnétic konzervovat? Když budu opatrná a budu kelímek rychle zavírat, nemůže se mi tam přeci žádná nečistota dostat.

- Markéta Č.

glyco gernétic 5Doporučení Aleny Kimlové:

Konzervační látky v kosmetice a bezpečnost

Konzervační látky patří mezi přísady, které hrají podstatnou roli v bezpečnosti kosmetického přípravku. Zabraňují tomu, aby se přípravky během skladování a používání nekazily. Chrání proti rozmnožení mikrobů, kvasinek, plísní a proti patogenním organismům, které by byly rizikové pro zdraví uživatele. Žádný přípravek, který se používá později než v den výroby, se nemůže považovat za bezpečný, pokud neobsahuje konzervanty. K tomu je třeba doplnit fakt, že přípravky GERnétic obsahují mnoho aktivních látek a také se distribuují do zemí pěti kontinentů při velmi proměnlivých teplotách. Je proto třeba zabezpečit jejich maximální účinnost a bezpečnost.

Konzervační látky jsou pod přísným dohledem

Konzervanty jsou velmi hlídané kosmetické přísady a podléhají přísným pravidlům a předpisům. Použité množství nesmí překročit povolenou hranici. Laboratoře GERnétic používají jen velmi malé množství konzervantů, které vykazují optimální úroveň ochrany. Konzervanty, které jsou v přípravcích používány jsou jmenovány přímo legislativou a jejich množství v žádném případě nepřekračuje maximální povolenou hranici. Používaná směs konzervačních látek je prověřená mnohaletými zkušenostmi, a je dokonce doporučována dermatology a kosmetology, neboť nevykazuje dráždivé a vysušující účinky. Laboratoře GERnétic věnují velkou pozornost a úsilí bezpečnosti produktů dokonce již při jejich vývoji. Já sama používám mnoho produktů GERnétic a pracuji s nimi v kosmetickém salonu více jak 20 let. Za tuto dobu jsem nezaznamenala u sebe ani u svých klientek žádné negativní účinky, naopak se nám podařilo vyřešit mnoho kožních problémů, které klientky obtěžovaly. Zlepšení celkového stavu pokožky, pevnosti, pružnosti a vitality je zcela evidentní již po krátké době používání. Podotýkám, že všechny účinné složky přípravků jsou přírodního charakteru.

Kosmetický průmysl a parabeny

Parabeny byly prohlášeny Americkou společností pro kontaktní dermatitidu v San Diegu „nealergenními“ sloučeninami roku 2019. Podorbnosti naleznete v tomto dokumentu.

 

 

Přípravky GERnétic zakoupíte v kosmetických salonech, kde Vám kosmetička poradí, jak přípravky používat a může nabídnout i salonní ošetření. Seznam salonů na www.gernetic.cz

Alena Kimlová, vrchní firemní školitelka značky GERnétic.Kosmetickou poradnu pro Madam Business připravila Alena Kimlová, vrchní firemní školitelka a ambasadorka značky z Kosmetického studia GERnétic.

Kosmetika GERnétic podporuje:

Dárcovství krve „Smrt nemá šanci, když budeme dárci“ s z.s. Zdraví-Život
Vzdělání dětí s Nadačním fondem Rozum a Cit
Více informací o podporovaných projektech: https://www.gernetic.cz/podporujeme

Časopis Madam Business je mediálním partnerem soutěže profesionálů Hvězda GERnétic Česko 2019

Francouzská přírodní kosmetika GERnétic poskytuje komplexní systém špičkové péče o obličej, poprsí a tělo. Je určena pro profesionální práci kosmetiček, wellness studií, lázní a následnou každodenní domácí péči o pleť. GERnétic nabízí individuální řešení pro každého zákazníka.

Díky obsahu aktivních látek produkty GERnétic:
• zamezují předčasnému stárnutí,
• řeší různé problémy vyskytující se na pokožce jako akné, vrásky, jizvy, strie, popáleniny, ekzémy a další,
• zpevňují a modelují poprsí,
• přispívají k zeštíhlení a odstraňování celulitidy.
GERnétic udržuje pleť v dobrém stavu. Je to kosmetika pro krásu, zdraví, pohodu a příjemný pocit.

Trápí-li vás problémy s pletí, pokládejte nám své dotazy v poradnách na www.gernetic.cz.

Kosmetické přípravky GERnétic jsou před uvedením na trh dlouhodobě klinicky a dermatologicky testovány, a to s vynikajícími výsledky. Výrobce garantuje výbornou kožní snášenlivost. Při celém výrobním procesu procházejí výrobky náročnou kontrolou a dalším testováním.

Sponzorem poradny je francouzská kosmetika GERnétic.

GERnétic je řešení!

www.gernetic.cz

Image by Pexels from Pixabay

Prohlédněte si videa o kosmetice GERnétic na YouTube.
Staňte se našimi fanoušky na https://www.facebook.com/GERnetic.cz
nebo na https://www.instagram.com/gernetic.cz/