people 2605526 1920

téma: Masáž očního okolí

Dotaz: Co mohu očekávat od masáže očního okolí?

- Karla Š.

Doporučení Aleny Kimlové:

Masáž očního okolí jako stres uvolňující procedura

Masáž očního okolí patří při ošetření v kosmetickém salonu k velmi příjemným a zároveň velmi užitečným záležitostem. Jemné doteky v oblasti obličeje, kde je velké množství nervových zakončení, nám přináší libé pocity a pomáhá uvolnit stres a nahromaděné napětí v těle. Při pravidelném opakování může pomoci i ke snížení nitroočního tlaku.

Péče o oční okolí v salonu jako prevence stárnutí

Z kosmetického a estetického hlediska je masáž očního okolí určena k celkovému oddálení procesu stárnutí. Zamezuje výskytu vrásek, zpevňuje pokožku, umocňuje regenerační proces kůže, vitalizuje. Zároveň podporuje vyplavení odpadních látek, zkvalitňuje buněčný metabolismus a okysličení. To je pro jemnou pokožku velmi důležité, aby si zachovala pevnost a pružnost. Dobrý stav pokožky kolem očí zamezuje prosvítání krevních kapilár, které působí dojmem tmavých kruhů pod očima, eliminuje otoky.
Pro dosažení dobrého výsledku doporučujeme kúru deseti masáží prováděných 1-2krát týdně. Tyto kúry je dobré pravidelně opakovat podle doporučení kosmetičky. Důležité je i využití kvalitního masážního přípravku, jehož pomocí vstřebávají buňky pokožky potřebné výživné látky. V případě kosmetiky GERnétic je vhodné využití krému Synchro.

Krásné oční okolí potřebuje špičkovou kosmetiku i na doma

Abychom si zachovali svěží pohled a pevnou pokožku kolem očí co nejdéle, měla by na salonní ošetření samozřejmě navazovat i pravidelná péče doma. Základem je důkladné večerní odstranění líčidel. Vyzkoušejte čisticí mléko Glyco. MasqueYeux edTato jemná emulze líčidla z pokožky citlivě odstraní a zároveň dodá výživné látky bazálním buňkám. Je nedráždivá, velmi dobře ji snášejí i klientky s přecitlivělou pokožkou. Po odlíčení aplikujeme kvalitní noční krém, vyzkoušejte Synchro a v případě, že trpíte otoky očí je vhodné pod krém nanést oční masku Masque Yeux. Ta má drenážní efekt a bude celou noc působit proti usazování lymfy kolem očí a tvorbě otoků. Ráno pleť kolem očí otřete pomocí navlhčených tamponků v toniku Sebo Ger, jemně vetřete ochranný oční gel Gel Contour Yeux, nechte chvilku vstřebávat a aplikujte denní krém např. Tropo Plus. Chcete-li očnímu okolí ještě trošku prospět, naneste na závěr Lift Crème, který vypne jemné vrásky, měkce odráží světlo a svou vůní vám určitě zlepší i náladu. Správnou péči doplňují i sluneční brýle, které budou během slunečného dne chránit jemnou pokožku před UV paprsky, mhouřením očí a tvorbou předčasných vrásek.
Nezapomeňte, že oči na první pohled prezentují naši celkovou duševní i fyzickou kondici. Okolí očí je oblast, kde se nejvýrazněji projevují únava, nevyspání, stres a postupující věk, proto si tyto partie zaslouží zvýšenou pozornost.

Alena Kimlová, vrchní firemní školitelka značky GERnétic.Kosmetickou poradnu pro Madam Business připravila Alena Kimlová, vrchní firemní školitelka a ambasadorka značky z Kosmetického studia GERnétic.

Kosmetika GERnétic podporuje:

Dárcovství krve „Smrt nemá šanci, když budeme dárci“ s z.s. Zdraví-Život
Vzdělání dětí s Nadačním fondem Rozum a Cit
Více informací o podporovaných projektech: https://www.gernetic.cz/podporujeme

Časopis Madam Business je mediálním partnerem soutěže profesionálů Hvězda GERnétic Česko 2019

Francouzská přírodní kosmetika GERnétic poskytuje komplexní systém špičkové péče o obličej, poprsí a tělo. Je určena pro profesionální práci kosmetiček, wellness studií, lázní a následnou každodenní domácí péči o pleť. GERnétic nabízí individuální řešení pro každého zákazníka.

Díky obsahu aktivních látek produkty GERnétic:
• zamezují předčasnému stárnutí,
• řeší různé problémy vyskytující se na pokožce jako akné, vrásky, jizvy, strie, popáleniny, ekzémy a další,
• zpevňují a modelují poprsí,
• přispívají k zeštíhlení a odstraňování celulitidy.
GERnétic udržuje pleť v dobrém stavu. Je to kosmetika pro krásu, zdraví, pohodu a příjemný pocit.

Trápí-li vás problémy s pletí, pokládejte nám své dotazy v poradnách na www.gernetic.cz.

Kosmetické přípravky GERnétic jsou před uvedením na trh dlouhodobě klinicky a dermatologicky testovány, a to s vynikajícími výsledky. Výrobce garantuje výbornou kožní snášenlivost. Při celém výrobním procesu procházejí výrobky náročnou kontrolou a dalším testováním.

Sponzorem poradny je francouzská kosmetika GERnétic.

GERnétic je řešení!

www.gernetic.cz

Prohlédněte si videa o kosmetice GERnétic na YouTube.
Staňte se našimi fanoušky na https://www.facebook.com/GERnetic.cz
nebo na https://www.instagram.com/gernetic.cz/