pin up girl 2171312 1920téma: Zpevnění pokožky těla

Dotaz: Podařilo se mi zhubnout několik kilogramů, ale potřebuji zpevnit pokožku na celém těle. Co mám používat za přípravky?         

- Anežka B..

Doporučení Aleny Kimlové:

Zpevnění docílíte rychleji kombinace salónní a domácí péče

V ideálním případě by bylo vhodné spojit domácí péči se salonním programem, který je určený na zpevnění pokožky. V salonu můžete absolvovat speciální ošetření produkty, které doplní potřebné výživné látky důležité pro správnou regeneraci buněk. Doporučovala bych zábaly z mořských řas. Mořské řasy jsou výbornou zásobárnou vitamínů, minerálů, aminokyselin a stopových prvků, které pronikají do buněk a zlepšují jejich funkci. Zvyšuje se produkce kolagenu, elastinu, pokožka se zpevňuje. Oblíbené jsou zábaly mořskými řasami přípravkem Marine Essence od GERnétic, které navíc stimulují pročištění organismu od odpadních látek. Poležení v tomto zábalu je nejen zkrášlující procedura, ale i zdravotní záležitost.

Buďte důsledná i v domácí péči

K dosažení dobrého výsledku musíte počítat i s pravidelnou domácí péčí. Pokožku je třeba dobře vyživovat a hydratovat. Výbornou výživu a Somitoregeneraci poskytne pokožce tělový krém Somito. Základ přípravku tvoří mandlový olej a další účinné látky (aminokyseliny a vitamíny), které rychle pronikají do hlubších vrstev a doplňují potřebnou výživu. Krém se rychle a dobře vstřebává, nezanechává pocit mastnoty. Po vstřebání vyvolává zcela komfortní pocit.
K hydrataci doporučuji tělové mléko Lait Corps Douceur. Přípravek zjemňuje, vyživuje a hydratuje pokožku. Posiluje kožní bariéru, zamezuje úniku vody z pokožky a přitahuje vodu ze střední vrstvy kůže k povrchu. Regeneruje kožní buňky a díky obsahu minerálů posiluje kolagenová a elastinová vlákna. Tělové mléko doporučuji aplikovat po ranní sprše, krém Somito naneste po večerní koupeli. Zpevnění, zjemnění a vyhlazení pokožky se brzy dostaví.

Přípravky GERnétic zakoupíte v kosmetických salonech, kde Vám kosmetička poradí, jak přípravky používat a může nabídnout i salonní ošetření. Seznam salonů na www.gernetic.cz

Alena Kimlová, vrchní firemní školitelka značky GERnétic.Kosmetickou poradnu pro Madam Business připravila Alena Kimlová, vrchní firemní školitelka a ambasadorka značky z Kosmetického studia GERnétic.

Kosmetika GERnétic podporuje:

Dárcovství krve „Smrt nemá šanci, když budeme dárci“ s z.s. Zdraví-Život
Vzdělání dětí s Nadačním fondem Rozum a Cit
Více informací o podporovaných projektech: https://www.gernetic.cz/podporujeme

 

Termín do diáře:
Navštivte nás na mezinárodním kosmetickém veletrhu „WORLD OF BEAUTY“
15. a 16. března 2019 v Praze na výstavišti PVA EXPO PRAHA – Letňany.
V pátek 15. března od 13 hod. SHOW na hlavním pódiu „Gurmánské kosmetické menu á la GERnétic podle kuchaře Ondřeje Slaniny a kosmetičky Aleny Kimlové“

Francouzská přírodní kosmetika GERnétic poskytuje komplexní systém špičkové péče o obličej, poprsí a tělo. Je určena pro profesionální práci kosmetiček, wellness studií, lázní a následnou každodenní domácí péči o pleť. GERnétic nabízí individuální řešení pro každého zákazníka.

Díky obsahu aktivních látek produkty GERnétic:
• zamezují předčasnému stárnutí,
• řeší různé problémy vyskytující se na pokožce jako akné, vrásky, jizvy, strie, popáleniny, ekzémy a další,
• zpevňují a modelují poprsí,
• přispívají k zeštíhlení a odstraňování celulitidy.
GERnétic udržuje pleť v dobrém stavu. Je to kosmetika pro krásu, zdraví, pohodu a příjemný pocit.

Trápí-li vás problémy s pletí, pokládejte nám své dotazy v poradnách na www.gernetic.cz.

Kosmetické přípravky GERnétic jsou před uvedením na trh dlouhodobě klinicky a dermatologicky testovány, a to s vynikajícími výsledky. Výrobce garantuje výbornou kožní snášenlivost. Při celém výrobním procesu procházejí výrobky náročnou kontrolou a dalším testováním.

Sponzorem poradny je francouzská kosmetika GERnétic.

GERnétic je řešení!

www.gernetic.cz

Prohlédněte si videa o kosmetice GERnétic na YouTube.
Staňte se našimi fanoušky na https://www.facebook.com/GERnetic.cz
nebo na https://www.instagram.com/gernetic.cz/