lady 3695772 1920téma: správné použití liftingového séra Cells Life

Dotaz: Používám kosmetiku GERnétic. Není mi úplně jasné, jak správně používat sérum Cells Life. Kamarádce doporučila kosmetička sérum nanášet ráno před krémy a mně večer na závěr. V katalogu je také uvedena aplikace jako večerní závěrečná péče. Poradíte mi?         

- Dita P.

Doporučení Aleny Kimlové:

Jako booster pro hydrataci pleti

Obě možnosti jsou správné. Sérum Cells Life je unikátní přípravek, který má intenzivní hydratační účinek a dokáže také rychle zvýšit hutnost pleti a vyhladit vrásky. Způsob aplikace určuje kosmetička podle toho, jaký problém chce nejdříve řešit. Pokud máte velmi přesušenou a dehydrovanou pokožku, je dobře využít 2-3 týdenní kúru, kdy budete aplikovat Cells Life na celou ošetřovanou plochu každý večer na samý závěr ošetření. To znamená i na noční krém (je dobré nechat noční krém chvilku vstřebávat a teprve potom nanést sérum Cells Life). Po 2-3 týdnech je pleť velmi dobře hydratovaná. Pak můžete kúru přerušit a po nějaké době (2-3 měsíce) opět zopakovat. Aktivní látkypřípravku přitahují vodu ze škáry směrem k povrchu a pokožka se postupně hydratuje, získává příjemnější vzhled a také pocitově je mnohem komfortnější.

Jako anti-agingový elixír

Vaši přítelkyní zřejmě trápí především vrásky a povolená pokožka, proto kosmetička doporučila sérum nanášet hned na očištěnou pokožku a teprve pak aplikovat další přípravky. Sérum Cells Life se v tomto případě nanáší buď jen na problematické zóny, kde je hodně vrásek, nebo i na celou ošetřovanou plochu. Aktivní látky proniknou rychle do škáry a zvýší objem kyseliny hyaluronové a díky oligopeptidům stimulují syntézu kolagenu. Pokožka se vypíná, jemné vrásky mizí a hlubší vrásky se zjemňují.

V případě, že je pokožka velmi uvolněná s mnoha vráskami a dehydratovaná, je možné kombinovat oba typy aplikace.

Přípravky GERnétic zakoupíte v kosmetických salonech, kde Vám kosmetička poradí, jak přípravky používat a může nabídnout i salonní ošetření. Seznam salonů na www.gernetic.cz

Alena Kimlová, vrchní firemní školitelka značky GERnétic.Kosmetickou poradnu pro Madam Business připravila Alena Kimlová, vrchní firemní školitelka a ambasadorka značky z Kosmetického studia GERnétic.

Kosmetika GERnétic podporuje:

Dárcovství krve „Smrt nemá šanci, když budeme dárci“ s z.s. Zdraví-Život
Vzdělání dětí s Nadačním fondem Rozum a Cit
Více informací o podporovaných projektech: https://www.gernetic.cz/podporujeme

Termín do diáře:
Navštivte nás na mezinárodním kosmetickém veletrhu „WORLD OF BEAUTY“
15. a 16. března 2019 v Praze na výstavišti PVA EXPO PRAHA – Letňany.
V pátek 15. března od 13 hod. SHOW na hlavním pódiu „Gurmánské kosmetické menu á la GERnétic podle kuchaře Ondřeje Slaniny a kosmetičky Aleny Kimlové“

Francouzská přírodní kosmetika GERnétic poskytuje komplexní systém špičkové péče o obličej, poprsí a tělo. Je určena pro profesionální práci kosmetiček, wellness studií, lázní a následnou každodenní domácí péči o pleť. GERnétic nabízí individuální řešení pro každého zákazníka.

Díky obsahu aktivních látek produkty GERnétic:
• zamezují předčasnému stárnutí,
• řeší různé problémy vyskytující se na pokožce jako akné, vrásky, jizvy, strie, popáleniny, ekzémy a další,
• zpevňují a modelují poprsí,
• přispívají k zeštíhlení a odstraňování celulitidy.
GERnétic udržuje pleť v dobrém stavu. Je to kosmetika pro krásu, zdraví, pohodu a příjemný pocit.

Trápí-li vás problémy s pletí, pokládejte nám své dotazy v poradnách na www.gernetic.cz.

Kosmetické přípravky GERnétic jsou před uvedením na trh dlouhodobě klinicky a dermatologicky testovány, a to s vynikajícími výsledky. Výrobce garantuje výbornou kožní snášenlivost. Při celém výrobním procesu procházejí výrobky náročnou kontrolou a dalším testováním.

Sponzorem poradny je francouzská kosmetika GERnétic.

GERnétic je řešení!

www.gernetic.cz

Prohlédněte si videa o kosmetice GERnétic na YouTube.
Staňte se našimi fanoušky na https://www.facebook.com/GERnetic.cz
nebo na https://www.instagram.com/gernetic.cz/