portrait 3512591 1920 ed

téma: popraskané žilky

Dotaz: Jak mám ošetřovat popraskané žilky na obličeji? Mám pocit, že se mi problém stále zhoršuje.                                      

- Bohuslava K.

Doporučení Aleny Kimlové:

Popraskané žilky: Genetika, špatná péče, nadměrné slunění nebo léky? Najděte příčinu.

Problém popraskaných žilek je dán buď genetickou dispozicí, nebo se jedná o následek silné sluneční expozice, žilky mohou vzniknout i po aplikaci kortikosteroidů, užívání některých léků, či jsou projevem různých chorob. Žilky se často objevují s postupujícím věkem na křehké a suché pokožce. V neposlední řadě to může být následek nepřiměřené a nevhodné péče o pleť.
V pokožce dochází k praskání stěn drobných kožních artérií (cévy rozvádějící okysličenou krev) a tvorbě slepých ramen, ve kterých se krev prakticky nepohybuje a sráží se. Kůže je v takovém místě špatně vyživená, snadněji podléhá infekci, postupně se mění její struktura. Při nedostatečném ošetření tohoto problému se projevy neustále zhoršují, může dojít (hlavně u mužů) k značnému zbytnění a zčervenání nosu (rhinophyma).

Popraskané žilky potřebují citlivé ošetření

Synchro krabicka ed

přípravkem Vasco a Synchro od kosmetiky GERnétic. Vasco je jemný krém s rychlou vstřebatelností a drenážními účinky. V jemných kapilárách urychlí proudění krve, čímž způsobí přivedení okysličené krve s výživnými látkami. To umožní lépe vyživovat cévní stěny a postupně zlepšit celkový stav problému. Přidáte-li při ošetření ještě aplikaci regeneračního krému Synchro, zvýší se příjem výživných látek, výsledný efekt je rychlejší a kvalitnější. Oba přípravky bych doporučila aplikovat ráno i večer. Pokud by Vám krém Synchro připadal na denní použití příliš hutný, lze ho vyměnit za přípravek s lehčím základem – Synchro 2000. Ten má podobný regenerační efekt a dobře se vstřebává. Velmi příjemným bonusem této péče je i omlazení pokožky, neboť přivedení živin do pleti nastartuje efektnější regeneraci. Pokožka bude hebká, prosvětlená a barevně vyrovnaná.

 

S Vaší pokožkou je třeba zacházet velmi citlivě, příliš ji neslunit, nedráždit mechanicky a pečlivě vybírat kosmetické přípravky. Velmi dobrou zkušenost mám s 

Přípravky GERnétic zakoupíte v kosmetických salonech, kde Vám kosmetička poradí, jak přípravky používat a může nabídnout i salonní ošetření. Seznam salonů na www.gernetic.cz

Alena Kimlová, vrchní firemní školitelka značky GERnétic.Kosmetickou poradnu pro Madam Business připravila Alena Kimlová, vrchní firemní školitelka a ambasadorka značky z Kosmetického studia GERnétic.

Kosmetika GERnétic podporuje:

Dárcovství krve „Smrt nemá šanci, když budeme dárci“ s z.s. Zdraví-Život
Vzdělání dětí „Aby krása duše mohla rozkvést“ s Nadačním fondem Rozum a Cit
Více informací o podporovaných projektech: https://www.gernetic.cz/podporujeme

Francouzská přírodní kosmetika GERnétic poskytuje komplexní systém špičkové péče o obličej, poprsí a tělo. Je určena pro profesionální práci kosmetiček, wellness studií, lázní a následnou každodenní domácí péči o pleť. GERnétic nabízí individuální řešení pro každého zákazníka.

Díky obsahu aktivních látek produkty GERnétic:
• zamezují předčasnému stárnutí,
• řeší různé problémy vyskytující se na pokožce jako akné, vrásky, jizvy, strie, popáleniny, ekzémy a další,
• zpevňují a modelují poprsí,
• přispívají k zeštíhlení a odstraňování celulitidy.
GERnétic udržuje pleť v dobrém stavu. Je to kosmetika pro krásu, zdraví, pohodu a příjemný pocit.

Trápí-li vás problémy s pletí, pokládejte nám své dotazy v poradnách na www.gernetic.cz.

Kosmetické přípravky GERnétic jsou před uvedením na trh dlouhodobě klinicky a dermatologicky testovány, a to s vynikajícími výsledky. Výrobce garantuje výbornou kožní snášenlivost. Při celém výrobním procesu procházejí výrobky náročnou kontrolou a dalším testováním.

Sponzorem poradny je francouzská kosmetika GERnétic.

GERnétic je řešení!

www.gernetic.cz

Prohlédněte si videa o kosmetice GERnétic na YouTube.
Staňte se našimi fanoušky na https://www.facebook.com/GERnetic.cz
nebo na https://www.instagram.com/gernetic.cz/