zabal GERnetic Marine Essence web

téma: péče o pokožku těla po slunění

Dotaz: V květnu a červnu jsem se u moře nádherně opálila. Teď se mi ale zdá, že pokožka bledne, navíc se hodně šupí. Můžu opálení dohnat v soláriu? Zdá se mi totiž, že sluníčko není u nás dost intenzivní.                                      

- Kateřina Z.

Doporučení Aleny Kimlové:

Příliš mnoho slunění? Pokožka potřebuje odpočinek, jinak bude stárnout rychleji

Být na Vašem místě, nechala bych pokožku celého těla trochu odpočinout, pokud nechcete nést následky přetížení kůže ve formě povadlosti, vrásek, pigmentových skvrn a později solárních lentig. Toto poškození způsobí velké množství volných radikálů vznikajících při nadměrném slunění. Ani pro Váš celkový zdravotní stav není vhodné tolik slunečního záření, neboť rychle snižuje imunitu. Domnívám se, že dvojitým pobytem u moře jste již vyčerpala svoji možnou dávku sluneční lázně pro tento rok.

Hýčkat pokožku po opalování se vyplatí

Snažila bych se pokožku celého těla hodně hýčkat a pravidelně ji ošetřovat. Aplikace kvalitního hydratačního mléka dvakrát denně pomůže pokožce obnovit dobrou hydrataci. Vyzkoušejte přípravek Lait Corps Douceur  od kosmetiky GERnétic. Jemná, lehce se roztírající emulze dodá pleti hedvábný nádech, hydratační složky posílí kožní bariéru, rehydratují povrch kůže a zamezí šupení. Meruňkový olej, bambucké máslo a peptidové komplexy jsou zárukou vynikajícího výsledku.
Pokud máte raději olejové preparáty, doporučuji Huile De Beauté , tedy olej pro krásu. Jedná se o suchý olej, který obsahuje výtažky z ušlechtilých olejů (hroznových jadérek a makadámie), po aplikaci se rychle vstřebá, regeneruje buněčné membrámy, vyživuje, zvláčňuje. Vašemu zdraví a kráse by jistě prospělo i kosmetické ošetření pokožky v některém ze salonů GERnétic. Doporučuji zábaly z mořských řas Marine Essence.

Solária vždy nejsou řešení

Co se týká solárií, nejsem přesvědčena o jejich nezávadnosti. Již před 20 lety nás doktor Laporte upozorňoval na zdravotní rizika po pobytu v soláriích. V několika zemích, např. v Austrálii, byl jejich provoz zcela zakázán, v jiných zemích je vstup do solárií dovolen po dovršení 18 let. Takže bych bronzovou barvu pokožky v soláriích určitě nedoporučila dohánět.
 

Přípravky GERnétic zakoupíte v kosmetických salonech, kde Vám kosmetička poradí, jak přípravky používat a může nabídnout i salonní ošetření. Seznam salonů na www.gernetic.cz

Alena Kimlová, vrchní firemní školitelka značky GERnétic.Kosmetickou poradnu pro Madam Business připravila Alena Kimlová, vrchní firemní školitelka a ambasadorka značky z Kosmetického studia GERnétic.

Časopis Madam Business je mediálním partnerem odborného workshopu „GERnétic na májových vlnách“
– pouze pro profesionály spolupracující s kosmetikou GERnétic.

Kosmetika GERnétic podporuje:
Dárcovství krve „Smrt nemá šanci, když budeme dárci“ s z.s. Zdraví-Život
Vzdělání dětí „Aby krása duše mohla rozkvést“ s Nadačním fondem Rozum a Cit
Více informací o podporovaných projektech: https://www.gernetic.cz/podporujeme

Francouzská přírodní kosmetika GERnétic poskytuje komplexní systém špičkové péče o obličej, poprsí a tělo. Je určena pro profesionální práci kosmetiček, wellness studií, lázní a následnou každodenní domácí péči o pleť. GERnétic nabízí individuální řešení pro každého zákazníka.

Díky obsahu aktivních látek produkty GERnétic:
• zamezují předčasnému stárnutí,
• řeší různé problémy vyskytující se na pokožce jako akné, vrásky, jizvy, strie, popáleniny, ekzémy a další,
• zpevňují a modelují poprsí,
• přispívají k zeštíhlení a odstraňování celulitidy.
GERnétic udržuje pleť v dobrém stavu. Je to kosmetika pro krásu, zdraví, pohodu a příjemný pocit.

Trápí-li vás problémy s pletí, pokládejte nám své dotazy v poradnách na www.gernetic.cz.

Kosmetické přípravky GERnétic jsou před uvedením na trh dlouhodobě klinicky a dermatologicky testovány, a to s vynikajícími výsledky. Výrobce garantuje výbornou kožní snášenlivost. Při celém výrobním procesu procházejí výrobky náročnou kontrolou a dalším testováním.

Sponzorem poradny je francouzská kosmetika GERnétic.

GERnétic je řešení!

www.gernetic.cz

Prohlédněte si videa o kosmetice GERnétic na YouTube.
Staňte se našimi fanoušky na https://www.facebook.com/GERnetic.cz
nebo na https://www.instagram.com/gernetic.cz/