lift creme pozadi ed

téma: buněčná terapie

Dotaz:
Používám kosmetiku GERnétic na obličej i tělo. Kosmetička říkala, že přípravky pracují na bázi buněčné terapie. Co je to buněčná terapie a jak se využívá v kosmetických produktech GERnétic?

- Drahomíra Z.

Doporučení Aleny Kimlové:

Kosmetika, která cílí do nitra kožních buněk

Buněčná terapie v kosmetických produktech je, zjednodušeně řečeno, dodání potřebných výživných prvků do jednotlivých buněk, a tím aktivování věkem ochabujících buněk k vyšší aktivitě. Dochází ke zpomalení procesu stárnutí, ozdravení imunitního systému a efektivnímu omlazení nejen pokožky, ale i celého organismu. Buněčnou terapií nutíme unavené a nedostatečně živené buňky k vyššímu výkonu, chceme, aby se chovaly jako buňky mladší. A právě na tomto principu postavila kosmetika GERnétic účinky svých přípravků. Vychází z dokonalého poznání syntézy potravy i možnosti, že zároveň s péčí o pokožku lze tělo prostřednictvím produktů GERnétic obohatit o vitamíny, minerály, stopové prvky, aminokyseliny a jiné látky, které tělo nedokáže z potravy v dostatečném množství získat. Především regenerační přípravky přinášejí základní kompenzaci výživných látek buňkám pokožky i těla (vyživují, upravují a zlepšují fyziologické funkce).

Sladit účinky buněčné terapie se správnou výživou

Předpokladem optimálních výsledků je sladění působení přípravků GERnétic se správnou výživou, pohybem a celkovým zdravým životním stylem. Pak je efekt zcela ojedinělý a organismus si zachovává dobrou vitalitu do pozdního věku. Bližší informace o jednotlivých přípravcích získáte u kosmetiček pracujících s touto jedinečnou francouzskou kosmetikou, jejímž zakladatelem byl lékař, biolog, biochemik Albert Laporte. Člověk, o kterém si dovolím tvrdit, že díky jeho přednáškám a informacím jsem značně změnila nejen svůj profesní, ale i osobní život.

Buněčná terapie u GERnétic víc než 40 let

Buněčnou terapii využívá kosmetika GERnétic již více než 40 let. Promyšlené složení aktivních látek, využívání přírodních zdrojů, peptidové komplexy, minimální konzervace a parfemace činí z výrobků GERnétic nadstandardní produkty, které nabízejí péči nejen pro krásu, ale řeší i mnoho problémů. Mezi nejoblíbenější přípravky patří regenerační krém Synchro, liftingový přípravek Lift Crème, protizánětlivá maska Immuno nebo velmi vypracovaný tělový krém Vasco Artera. Vaši krásu pak doladí tónovací krém Crème GG, který pokožku sjednotí a dodá jí lehce opálený odstín.

Přípravky GERnétic zakoupíte v kosmetických salonech, kde Vám kosmetička poradí, jak přípravky používat a může nabídnout i salonní ošetření. Seznam salonů na www.gernetic.cz

Alena Kimlová, vrchní firemní školitelka značky GERnétic.Kosmetickou poradnu pro Madam Business připravila Alena Kimlová, vrchní firemní školitelka a ambasadorka značky z Kosmetického studia GERnétic.

Časopis Madam Business je mediálním partnerem odborného workshopu „GERnétic na májových vlnách“
– pouze pro profesionály spolupracující s kosmetikou GERnétic.

Kosmetika GERnétic podporuje:
Dárcovství krve „Smrt nemá šanci, když budeme dárci“ s z.s. Zdraví-Život
Vzdělání dětí „Aby krása duše mohla rozkvést“ s Nadačním fondem Rozum a Cit
Více informací o podporovaných projektech: https://www.gernetic.cz/podporujeme

Francouzská přírodní kosmetika GERnétic poskytuje komplexní systém špičkové péče o obličej, poprsí a tělo. Je určena pro profesionální práci kosmetiček, wellness studií, lázní a následnou každodenní domácí péči o pleť. GERnétic nabízí individuální řešení pro každého zákazníka.

Díky obsahu aktivních látek produkty GERnétic:
• zamezují předčasnému stárnutí,
• řeší různé problémy vyskytující se na pokožce jako akné, vrásky, jizvy, strie, popáleniny, ekzémy a další,
• zpevňují a modelují poprsí,
• přispívají k zeštíhlení a odstraňování celulitidy.
GERnétic udržuje pleť v dobrém stavu. Je to kosmetika pro krásu, zdraví, pohodu a příjemný pocit.

Trápí-li vás problémy s pletí, pokládejte nám své dotazy v poradnách na www.gernetic.cz.

Kosmetické přípravky GERnétic jsou před uvedením na trh dlouhodobě klinicky a dermatologicky testovány, a to s vynikajícími výsledky. Výrobce garantuje výbornou kožní snášenlivost. Při celém výrobním procesu procházejí výrobky náročnou kontrolou a dalším testováním.

Sponzorem poradny je francouzská kosmetika GERnétic.

GERnétic je řešení!

www.gernetic.cz

Prohlédněte si videa o kosmetice GERnétic na YouTube.
Staňte se našimi fanoušky na https://www.facebook.com/GERnetic.cz
nebo na https://www.instagram.com/gernetic.cz/