Celotelovy peeling v salonu GERnetic

téma: celotělový peeling

Dotaz:
Je vhodné v jarních měsících absolvovat peeling celého těla? A pokud ano, jak často?
- Olga S..

Doporučení Aleny Kimlové:

Proč si dopřávat peeling pravidelně

Tělový peeling je skvělé ošetření nejen z hlediska pěstění pokožky celého těla, ale je to velmi příjemná relaxační a stimulační procedura. Peeling je možné absolvovat během celého roku, tedy i v jarních měsících, kdy nám tato péče pomůže prodloužit následné opálení a zvýšit krásu a přitažlivost našeho těla. Z povrchu pokožky se odstraní odumřelé buňky, kůže se zjemní, projasní a navíc mnohem lépe přijímá aktivní látky z pečujících přípravků či opalovacích krémů, olejů či mlék. Nebude se po opalování předčasně olupovat a šupit.

Peeling a opalování

Nezapomeňte se ale opalovat pomalu a postupně, aby nedošlo k popálení a nevratnému poškození kůže. Využijte kvalitních opalovacích přípravků, které pokožku nejen ochrání, ale zároveň hydratují, regenerují a zamezují negativním účinkům slunečních paprsků. Opalovací přípravky řady Melano všechny tyto požadavky splňují. Meruňkový olej s vysokým obsahem esenciálních mastných kyselin a vitamínů, který obsahují, je zárukou zklidnění a zamezení předčasného stárnutí pokožky. Účinné filtry nové generace nezatěžují pokožku a nemají komedogenní účinky. Po opalování je třeba pokožku ošetřit zklidňujícím produktem. Vyzkoušejte gel po opalování Gel Après Soleil , který má okamžité zklidňující a chladící účinky.

Jak často peeling používat?

NETTOYANT GOMMANT MARIN GERnétic

 

Četnost tělových peelingů se odvíjí od citlivosti pokožky, ale neměla by být častější než jedenkrát za 14 dnů až tři týdny. Mám na mysli intenzivní tělové peelingy, při kterých kosmetička používá přípravky s hrubší brusnou složkou, které 

Při salónním ošetření si účinky peelingu zamilujeteopravdu důkladně odstraní zrohovatělou vrstvu kůže. Pokud máte doma v koupelně sprchový gel s jemnými peelingovými částicemi, pak je možné tento přípravek používat denně. Doporučuji Nettoayant Gommant Marin.

Kromě již zmíněných příznivých omlazujících účinků na pokožku je celotělový peeling prováděný v salonu velmi příjemnou protistresovou a regenerační procedurou celého těla. Dochází ke stimulaci kůže i podkoží, k lymfatické drenáži, hlubokému prokrvení a prohřátí, rozvolnění svalového i psychického napětí. To vše je pro naše tělo velmi příznivé. Po proceduře cítíme intenzivní odpočinek a přísun energie.

Jaké složení zvolit?

Velmi výhodné je zvolit k proceduře peeling, který obsahuje kromě brusné složky i další bonusy, tedy aktivní látky, které pokožku vyživí a hydratují. Vyzkoušejte v salonech GERnétic speciální tělový peeling maskou Vegetal. Je vynikající z hlediska intenzivní mineralizace pokožky, která je důležitá k udržení pevnosti a pružnosti kůže. Po absolvování peelingové procedury je důležité ošetřovat pokožku pravidelně odpovídajícími přípravky, které rychle obnoví přirozený kožní film. Vyzkoušejte tělové mléko Lait Corps Douceur s vysokou hydratační a zvláčňující schopností.

Na co si po peelingu dát pozor?

Bezprostředně po celotělovém peelingu (1 den), není vhodné opalovat se na sluníčku ani navštívit solárium, kde jsou paprsky velmi intenzivní a mohly by způsobit nepravidelnou pigmentaci kůže.

Přípravky GERnétic zakoupíte v kosmetických salonech, kde Vám kosmetička poradí, jak přípravky používat a může nabídnout i salonní ošetření. Seznam salonů na www.gernetic.cz

Alena Kimlová, vrchní firemní školitelka značky GERnétic.Kosmetickou poradnu pro Madam Business připravila Alena Kimlová, vrchní firemní školitelka a ambasadorka značky z Kosmetického studia GERnétic.

Časopis Madam Business je mediálním partnerem odborného workshopu „GERnétic na májových vlnách“
– pouze pro profesionály spolupracující s kosmetikou GERnétic.

Kosmetika GERnétic podporuje:
Dárcovství krve „Smrt nemá šanci, když budeme dárci“ s z.s. Zdraví-Život
Vzdělání dětí „Aby krása duše mohla rozkvést“ s Nadačním fondem Rozum a Cit
Více informací o podporovaných projektech: https://www.gernetic.cz/podporujeme

Francouzská přírodní kosmetika GERnétic poskytuje komplexní systém špičkové péče o obličej, poprsí a tělo. Je určena pro profesionální práci kosmetiček, wellness studií, lázní a následnou každodenní domácí péči o pleť. GERnétic nabízí individuální řešení pro každého zákazníka.

Díky obsahu aktivních látek produkty GERnétic:
• zamezují předčasnému stárnutí,
• řeší různé problémy vyskytující se na pokožce jako akné, vrásky, jizvy, strie, popáleniny, ekzémy a další,
• zpevňují a modelují poprsí,
• přispívají k zeštíhlení a odstraňování celulitidy.
GERnétic udržuje pleť v dobrém stavu. Je to kosmetika pro krásu, zdraví, pohodu a příjemný pocit.

Trápí-li vás problémy s pletí, pokládejte nám své dotazy v poradnách na www.gernetic.cz.

Kosmetické přípravky GERnétic jsou před uvedením na trh dlouhodobě klinicky a dermatologicky testovány, a to s vynikajícími výsledky. Výrobce garantuje výbornou kožní snášenlivost. Při celém výrobním procesu procházejí výrobky náročnou kontrolou a dalším testováním.

Sponzorem poradny je francouzská kosmetika GERnétic.

GERnétic je řešení!

www.gernetic.cz

Prohlédněte si videa o kosmetice GERnétic na YouTube.
Staňte se našimi fanoušky na https://www.facebook.com/GERnetic.cz
nebo na https://www.instagram.com/gernetic.cz/