Zeštíhlování, hubnutí, rok 2018, kosmetika, GERnétic, Adipo Gasta, Studio GERnétic, Alena KimlováOdpovídá Alena Kimlová
z Kosmetického studia GERnétic

téma: zeštíhlování postavy

Všem kosmetičkám, klientkám a dalším fanouškům francouzské kosmetiky GERnétic přejeme krásný a zdravý rok 2018.

Dotaz:

Mám špatný pocit ze své postavy, který se teď po vánočních svátcích ještě prohloubil. Samozřejmě jsem zase nabrala několik kilogramů navíc. Poraďte, co mám dělat?

Jana S.

Doporučení Aleny Kimlové:

Velmi dobře chápu Vaše pocity. V době, kdy na nás ze všech časopisů, filmů a televize shlížejí krásné ženy s dokonalým tělem a vizáží, při pohledu do zrcadla se nám sebevědomí příliš nezvýší. Je třeba si však uvědomit, že na ladných a skvělých křivkách těchto modelek mají svůj podíl ruce grafiků a jejich počítačových programů, na vizáži jistě celý tým vizážistů a kadeřníků. Navíc krásné modelky většinou neprezentují zdravé tělo. Přesto všechno je však důležité o svoje tělo i vizáž dobře pečovat. Zapomeňte na drastické diety, které Vám možná na chvíli přinesou váhový úbytek, ale zcela jistě nastartují zpomalení metabolismu a jojo efekt je na světě. Zároveň vám mohou způsobit různé zdravotní problémy. Po setkání s kosmetikou GERnétic a její filozofií jsem pochopila, že je třeba o tělo dlouhodobě a hlavně systematicky pečovat. Zaměřit se na správné stravování, dodat tělu dostatek výživných látek. Vyloučit z jídelníčku přemíru tuků a cukrů, což není zcela jednoduché.
bunecny trener GERneticVyzkoušejte přípravek Adipo Gasta. To je speciální krém, který se aplikuje na problematické partie s vyšší vrstvou tuku. Promyšlený soubor aktivních látek, tzv. buněčný trenér, dokáže působit na nejvíce naplněné tukové buňky a stimuluje jejich vyprázdnění. Uvolněné mastné kyseliny jsou pak pomocí rostlinného kofeinu rychleji využity k výrobě energie. Adipo Gasta má ještě jeden velmi důležitý účinek pro zeštíhlení. Při pravidelné aplikaci krému se vyvažuje metabolismus, upravuje vylučování a postupně ztrácíte chuť na sladké. To je efekt, který si dámy velmi pochvalují. Nezapomeňte na pobyt na čerstvém vzduchu a dostatek pohybu. Věnujte se aktivitám, které Vás baví, ať nemáte čas myslet na to, že nemůžete mlsat. Vyhledejte kosmetický salon, který pracuje s kosmetikou GERnétic a domluvte se s kosmetičkou na procedurách, které jsou cíleny na zeštíhlení. Zažijete velmi příjemné chvíle, podpoříte zlepšení zdravotního stavu, a ještě tím přispějete k řešení Vašich obtíží. Kosmetička poradí i se správnou životosprávou a bude Vám jistě velkou podporou při Vaší cestě za štíhlejší postavou. Postava se Vám bude postupně formovat a také zpevňovat. Možná nedosáhnete tak atraktivní postavy jako modelky v časopisech, ale určitě se budete mnohem lépe cítit, navíc zlepšíte Váš zdravotní stav.

Přípravky GERnétic zakoupíte v kosmetických salonech, kde Vám kosmetička poradí, jak přípravky používat a může nabídnout i salonní ošetření. Seznam salonů na www.gernetic.cz

Kosmetika GERnétic podporuje projekt na získávání dárců krve „Smrt nemá šanci, když budeme dárci". Více na www.zdravi-zivot.eu
Francouzská přírodní kosmetika GERnétic poskytuje komplexní systém špičkové péče o obličej, poprsí a tělo. Je určena pro profesionální práci kosmetiček, wellness studií, lázní a následnou každodenní domácí péči o pleť. GERnétic nabízí individuální řešení pro každého zákazníka.

Díky obsahu aktivních látek produkty GERnétic:
• zamezují předčasnému stárnutí,
• řeší různé problémy vyskytující se na pokožce jako akné, vrásky, jizvy, strie, popáleniny, ekzémy a další,
• zpevňují a modelují poprsí,
• přispívají k zeštíhlení a odstraňování celulitidy.
GERnétic udržuje pleť v dobrém stavu. Je to kosmetika pro krásu, zdraví, pohodu a příjemný pocit.

Trápí-li vás problémy s pletí, pokládejte nám své dotazy v poradnách na www.gernetic.cz.

Kosmetické přípravky GERnétic jsou před uvedením na trh dlouhodobě klinicky a dermatologicky testovány, a to s vynikajícími výsledky. Výrobce garantuje výbornou kožní snášenlivost. Při celém výrobním procesu procházejí výrobky náročnou kontrolou a dalším testováním.

Sponzorem poradny je francouzská kosmetika GERnétic.

GERnétic je řešení!

www.gernetic.cz

Prohlédněte si videa o kosmetice GERnétic na YouTube.
Staňte se našimi fanoušky na https://www.facebook.com/GERnetic.cz
nebo na https://www.instagram.com/gernetic.cz/