img1_600 Odpovídá Alena Kimlová
z Kosmetického studia GERnétic

Jak redukovat váhu po vánočních svátcích? Je to můj každoroční problém.

Základem redukce váhy je nutné upravit jídelníček tak, aby příjem kalorií byl nižší než Vaše spotřeba. Pokud je to možné, dodržujte také správný rytmus stravování, nezapomeňte snídat, lehce obědvat a velmi lehce večeřet. Mezi jednotlivými jídly si dopřejte malou svačinu ve formě zeleniny. Nenechte tělo vyhladovět, protože pak sníte mnohem více než je nutné. Dejte pozor na velkou spotřebu cukru, který je zdrojem krátkodobé nekvalitní energie a má negativní působení na zdraví. Naučte se sladit přírodními sladidly (med, javorový sirup...), cukru je o svátcích většinou až příliš mnoho.

Cesta za štíhlou linií je složitý a dlouhý proces. A právě ta dlouhodobost nás často odrazuje.

Proto je důležité používat podpůrné přípravky, které nám redukci váhy usnadní a hlavně zkrátí. Mám velmi dobrou zkušenost s přípravkem Adipo Gasta. Jedná se o rychle se vstřebávající krém, který se nanáší lokálně na partie, které je třeba formovat a na chodidla. Komplex biologicky aktivních látek rostlinného původu je schopen cíleně vyhledávat hypertrofované a středně velké tukové buňky. Zlepšuje jejich energetický metabolismus a působí na jejich rychlejší vyprázdnění, aniž by došlo k buněčnému poškození. Tento „ultrasons-like" efekt je naprostou novinkou a klinické studie ukazují, že se jedná o výrazný inovující aktivní komplex, který snižuje tloušťku a objem tukové tkáně právě v partiích, které chceme zeštíhlet, navíc redukuje pomerančový vzhled, vyhlazuje a zpevňuje pokožku. Aplikuje se dvakrát denně - ráno a večer.

V případě, že se rozhodnete podpořit zeštíhlení i pohybem, je dobrou volbou přípravek Perfect Body. Aplikuje se ráno na problematické partie a pak především před sportovní aktivitou na celé končetiny, hýždě a břicho. Před sportováním je důležité nanést krém s předstihem minimálně 15 minut, aby se aktivní látky dobře vstřebaly. Přípravek obsahuje kromě dalších aktivních látek i L-Carnitin, který urychluje transport mastných kyselin do mitochondrií, kde jsou zužitkovány na výrobu energie. Perfect Body působí zároveň proti celulitidě a zpevňuje pokožku. Při zachování základních zásad a pravidelného používání podpůrných přípravků pocítíte brzy úbytek tukové tkáně.

 www.StudioGernetic.cz

Kosmetiku GERnétic zakoupíte v kosmetických salonech, kde vám kosmetička poradí, jak přípravky používat a může nabídnout i salonní ošetření.

Francouzská přírodní kosmetika GERnétic poskytuje komplexní systém špičkové péče o obličej, poprsí a tělo. Je určena pro profesionální práci kosmetiček, wellness studií, lázní a následnou každodenní domácí péči o pleť. GERnétic nabízí individuální řešení pro každého zákazníka.

Díky obsahu aktivních látek produkty GERnétic:

  • zamezují předčasnému stárnutí,
  •  řeší různé problémy vyskytující se na pokožce jako akné, vrásky, jizvy, strie, popáleniny, ekzémy a další,
  • zpevňují a modelují poprsí,
  • přispívají k zeštíhlení a odstraňování celulitidy.

GERnétic udržuje pleť v dobrém stavu. Je to kosmetika pro krásu, zdraví, pohodu a příjemný pocit.

Kosmetické přípravky GERnétic jsou před uvedením na trh dlouhodobě klinicky a dermatologicky testovány, a to s vynikajícími výsledky. Výrobce garantuje výbornou kožní snášenlivost. Při celém výrobním procesu procházejí výrobky náročnou kontrolou a dalším testováním.

Prohlédněte si videa o kosmetice GERnétic na YouTube.

Sponzorem poradny je francouzská kosmetika GERnétic.

GERnétic je řešení!

www.gernetic.cz

Staňte se našimi fanoušky https://www.facebook.com/GERnetic.cz

Sledujte také bezplatnou dermatologickou poradnu na našich webových stránkách a zasílejte své dotazy.