kimlova_600 Odpovídá Alena Kimlová
z Kosmetického studia GERnétic

www.StudioGernetic.cz

Je možné pokožku v 55 letech opravdu omladit?

 „Zlatá řada Les Parfaits, neboli perfektní. Jinak jsem nemohl tyto produkty nazvat. Jsou výsledkem mnohaletého výzkumu specializovaného týmu, který díky nejmodernějším technologiím a díky hluboké znalosti z oblasti buněčné terapie vytvořil přípravky stírající projevy stárnutí," to jsou slova doktora Alberta Laporta, který je zakladatelem zcela výjimečné francouzské kosmetiky GERnétic nabízející individuální péči o pokožku každé ženě.

GERnétic nabízí širokou škálu produktů péče o krásu pro obličej, ruce a tělo. Ať již jsou Vaše požadavky jakékoliv, z řady produktů GERnétic si vždy budete mít možnost vybrat produkt, který je pro Vás nejvhodnější: skutečný koktejl pro zdraví a krásu. Při čtení informací o jednotlivých přípravcích máte pocit, že každý je pro Vás důležitý. Chcete-li ale opravdu vzhled pokožky vrátit o několik let zpět, sáhněte po zlaté řadě Les Parfaits.

Řada obsahuje tři přípravky:

 

Denní krém La Crème Jeunesse

Koktejl účinných látek stimuluje ochranné mechanismy a upevňuje imunitu pokožky. Aktivní substance podporují růst Langerhansových buněk a zamezují tvorbě vrásek. Enzymy získané z extremofilů (mikroorganismy žijící v moři ve velké hloubce) jsou vynikajícími detoxikátory - odstraňují zplodiny buněčného metabolismu a jejich hydratační schopnost nemá obdoby. Podporují intenzivní regenerační a revitalizační proces pleti. DNA získaná z rybího mlíčí je jednou z hlavních zbraní proti stárnutí, urychluje buněčnou obnovu a slouží ke vzájemné komunikaci mezi buňkami a k regeneraci opotřebovaných tkání.

Noční krém La Crème Anti-Temps

Hebký krém jemně a důkladně regeneruje pokožku, poskytuje kožním buňkám odpočinek. Efektivní produkt přináší pleti pohodlí a podporuje zachování mladistvého vzhledu, zabraňuje procesu stárnutí a navrací pleti několika let zpět.

Komplex aktivních látek (mořské oligosacharidy, tripeptidy, kombinace nenasycených mastných kyselin s vitamínem E, rostlinné výtažky z Brutnáku lékařského a Pupalky dvouleté, bambucké máslo, sójový extrakt, avokádový olej) odstraňuje únavu pleti, vyrovnává vystresovanou pokožku a přináší tolik potřebnou energii. Poskytuje pocit okamžitého uvolnění a oživení.

Liftingové sérum Le Concentré Réparateur

Gelová emulze lehké konzistence se schopností okamžitého vstřebávání pro osvěžující chladivý efekt a zahlazení projevů stárnutí. Vitamín E ve formě DL alfa tokoferol, která se řadí k jedné z nejúčinnějších, chrání před škodlivými účinky volných radikálů, podporuje a zlepšuje buněčné dýchání. Březová míza vzhledem k vyváženému a komplexnímu složení vitamínů, minerálů a stopových prvků je považována za elixír mládí má blahodárný účinek na pevnost, elasticitu, tonizaci a hydrataci pokožky. Výtažky z rostlin Quillaia Saponaria a Kigelia Africana díky ojedinělému zpracování vykazují intenzivní regenerační a revitalizační schopnosti. Široký komplex peptidů stimuluje unavený metabolismus a má restrukturalizační účinky.

Výsledky klinických testů prokázaly výjimečnou účinnost těchto produktů:

-          vyhlazení pleti o 68 %,

-          zpevnění obličejových kontur o 47 %,

-          zjemnění drobných a vyhlazení jemných vrásek,

-          stimulace buněčného dýchání o 131 %,

-          zvýšení syntézy kolagenu I o 117 % a kolagenu IV o 327 %.

 

Vyzkoušejte tento koktejl zdraví a krásy, výsledek jistě předčí Vaše očekávání.

Ideální využití řady Les Parfaits je používání všech přípravků. Ale je možné i individuální využití jednotlivých produktů podle toho, čeho chceme na pokožce dosáhnout.

Výše uvedené přípravky zakoupíte v kosmetických salonech GERnétic, kde Vám kosmetička poradí, jak přípravky používat a může nabídnout i salonní ošetření. Seznam salonů na www.gernetic.cz

Francouzská přírodní kosmetika GERnétic poskytuje komplexní systém špičkové péče o obličej, poprsí a tělo.
Je určena pro profesionální práci kosmetiček, wellness studií, lázní a následnou každodenní domácí péči o pleť. GERnétic nabízí individuální řešení pro každého zákazníka.

Díky obsahu aktivních látek produkty GERnétic:

• zamezují předčasnému stárnutí,
• řeší různé problémy vyskytující se na pokožce jako akné, vrásky, jizvy, strie, popáleniny, ekzémy a další,
• zpevňují a modelují poprsí,
• přispívají k zeštíhlení a odstraňování celulitidy.

GERnétic udržuje pleť v dobrém stavu. Je to kosmetika pro krásu, zdraví, pohodu a příjemný pocit.

Kosmetické přípravky GERnétic jsou před uvedením na trh dlouhodobě klinicky a dermatologicky testovány, a to s vynikajícími výsledky. Výrobce garantuje výbornou kožní snášenlivost. Při celém výrobním procesu procházejí výrobky náročnou kontrolou a dalším testováním.

Prohlédněte si videa o kosmetice GERnétic na YouTube.

Sponzorem poradny je francouzská kosmetika GERnétic.

GERnétic je řešení!

www.gernetic.cz

Sledujte také bezplatnou dermatologickou poradnu na našich webových stránkách a zasílejte své dotazy. Máte-li problémy s pokožkou, najdeme pro Vás to správné řešení.