img1_600 Odpovídá Alena Kimlová
z Kosmetického studia GERnétic

www.StudioGernetic.cz

V pubertě jsem prošla těžkým akné, po kterém mi zůstaly hluboké jizvy. Kolem některých jizviček se vytvořily tmavé skvrnky. Ráda bych stav své pleti zlepšila. Poradíme mi přípravky, které mám používat?

Aby se zlepšil stav jizviček, je třeba podpořit hlubokou regeneraci a revitalizaci pokožky, zabezpečit kvalitnější obnovu kolagenových vláken a celkově podpořit fyziologické funkce kůže. Pokud budete trpělivá a budete opravdu pravidelně doporučené produkty používat, ručím za velmi kvalitní výsledek. Začněte čištěním pleti přípravkem Glyco, které podpoří kvalitnější obnovu bazálních buněk, uvolní póry a dokonale odstraní líčidla. Díky glykoproteinům a výtažkům ze syrovátky přinese pokožce také sametovou hebkost. Pleť dočistěte tonikem Fibro. Ten pokožku lehce prokrví a umožní tak rychlejší vstřebávání aktivních látek z přípravků, které budete následně aplikovat. Po důkladném očištění pokožky zapracujte revitalizační sérum Mito Spécial+ (pouze večer), které stimuluje vyšší produkci kolagenových  vláken a obsahuje antioxidační komplex pohlcující volné radikály. Péči završte smícháním jednoho dílu krému Synchro a jednoho dílu masky Immuno a vetřete do pokožky. Stejný postup je třeba opakovat ráno i večer s tím, že při ranním ošetření se nanáší ještě denní ochranný krém, doporučuji Tropo nebo Tropo Plus a večer přípravek na vyrovnání pigmentace Crème Éclaircissante. Urychlení zlepšení pleti je dobré podpořit regeneračním ošetřením v kosmetickém salonu, kde kosmetička pracuje s kosmetikou GERnétic, má  možnost pleť zhodnotit a aplikovat do pokožky další intenzivní regenerační přípravky. Případně doporučit i intenzivnější domácí péči. Pravidelné ošetřování pokožky Vám přinese postupně zjemnění hloubky jizviček, celkové sjednocení pleti a určitě i Vaši velkou spokojenost. Velkým bonusem této péče je i fakt, že zamezuje vzniku předčasných vrásek a pokožku zpevní. Vzhledem k tomu, že se Vám tvoří kolem jizviček pigmentové plošky, nevystavujte obličej příliš sluníčku a při pobytu na slunci chraňte pokožku vyšším faktorem, doporučuji Melano 50, SPF 50 - vysoká ochrana. Příjemná emulze ve flakonu s dávkovačem se dobře roztírá a zabezpečí Vaší pokožce nejen ochranu proti slunci ale i dobrou hydrataci a regeneraci.

Výše uvedené přípravky zakoupíte v kosmetických salonech GERnétic, kde Vám kosmetička poradí, jak přípravky používat a může nabídnout i salonní ošetření. Seznam salonů na www.gernetic.cz

Francouzská přírodní kosmetika GERnétic poskytuje komplexní systém špičkové péče o obličej, poprsí a tělo.
Je určena pro profesionální práci kosmetiček, wellness studií, lázní a následnou každodenní domácí péči o pleť. GERnétic nabízí individuální řešení pro každého zákazníka.

Díky obsahu aktivních látek produkty GERnétic:

• zamezují předčasnému stárnutí,
• řeší různé problémy vyskytující se na pokožce jako akné, vrásky, jizvy, strie, popáleniny, ekzémy a další,
• zpevňují a modelují poprsí,
• přispívají k zeštíhlení a odstraňování celulitidy.

 

GERnétic udržuje pleť v dobrém stavu. Je to kosmetika pro krásu, zdraví, pohodu a příjemný pocit.

Kosmetické přípravky GERnétic jsou před uvedením na trh dlouhodobě klinicky a dermatologicky testovány, a to s vynikajícími výsledky. Výrobce garantuje výbornou kožní snášenlivost. Při celém výrobním procesu procházejí výrobky náročnou kontrolou a dalším testováním.

Prohlédněte si videa o kosmetice GERnétic na YouTube.

Sponzorem poradny je francouzská kosmetika GERnétic.

GERnétic je řešení!

www.gernetic.cz

Sledujte také bezplatnou dermatologickou poradnu na našich webových stránkách a zasílejte své dotazy. Máte-li problémy s pokožkou, najdeme pro Vás to správné řešení.