img1_600

Odpovídá Alena Kimlová
z Kosmetického studia GERnétic

www.StudioGernetic.cz

Kosmetický trh nabízí mnoho přípravků na ošetření očního okolí. Proč si mám vybrat právě přípravky od kosmetiky GERnétic? V čem se liší od ostatních? A který si mám vybrat? Je mi 42 let.

 

Uvedení přípravků GERnétic na trh předcházelo mnoho a mnoho klinických studií a nejpřísnějšího testování. V procesu vývoje produktů jsme provedli nesčetně screeningových vyšetření, abychom podrobně mohl popsat a vidět, jak přípravky působí na buněčné úrovni v kůži. Jednou z metod, kterou vědci z laboratoří GERnétic využívají jsou biopsie - procedura odhalující změny na buněčné úrovni. Bylo zjišťováno, jakou optimální výživu potřebují jednotlivé buňky, ať již jde o optimální úroveň hydratace, množství vitamínů. minerálů, stopových prvků i aminokyselin. Na základě těchto informací pak byly vyvinuty jednotlivé produkty, které pracují na bázi buněčné terapie. To znamená, že dodávají jednotlivým buňkám zcela optimální výživu - čím lépe jsou buňky saturovány živinami, tím kvalitnější je stav tkání a zlepšují se jejich přirozené fyziologické funkce. Dlouhodobými klinickými testy pak byla na skupině dobrovolníků ověřována jejich účinnost. Přípravky GERnétic nepůsobí pouze na povrchu pokožky, aktivní látky jsou pomocí speciálních nosičů transportovány mnohem hlouběji a mohou tak stimulovat vyšší produkci kolagenu, elastinu, zabezpečit dobrou hydrataci, zlepšit hutnost a objem pokožky, pomáhat odstraňovat vnitřní příčiny vnějších problémů.

Pokožka kolem očí je pro ženy často velkým tématem, protože je to ta část obličeje, kde se vrásky vyskytují nejdříve. Hlavní příčinou je fakt, že se v okolí očí nachází nejtenčí kůže na našem těle a je jen málo vypodložena tukovou vrstvou. Je však velmi namáhána mimickými pohyby, mrkáním, vnějšími vlivy, odráží naši výživu, vyčerpanost, únavu. Podle čínské medicíny okolí očí koresponduje i se stavem ledvin. Tak například měkké váčky pod očima jsou důsledkem nadměrného příjmu tekutin, tvrdší pak nadměrného příjmu tuků.

Vzhledem k velké zátěži je důležité o tuto oblast dobře pečovat. Doporučuji vám pravidelně každé ráno aplikovat na okolí očí pod denní krém přípravek Gel Contour Yeux. Tenký film, který se na pokožce vytvoří, dokonale chrání před vnějším prostředím, zamezuje vzniku volných radikálů a tím i předčasným vráskám, zamezí dehydrataci. Dvakrát až třikrát týdně aplikujte večer v transparentní vrstvě Masque Yeux. Výživné a drenážní účinky zabezpečí rychlejší a kvalitnější výživu, zamezí otokům, případné otoky eliminuje, projasní a vypnou pleť. Večer je důležité používat kvalitní regenerační krém, doporučuji vám Synchro. Tento výživný krém můžete použít i na celý obličej jako noční krém. Brzy zlepší celkovou strukturu pokožky, projasní ji a oživí.

Velkou novinkou je v současné době přípravek Lift Crème, který je určený na problematické zóny jako je oční okolí, krk a okolí úst. Skvěle vyrovnává jemné vrásky a přináší pleti nádhernou hebkost.

 

Výše uvedené přípravky zakoupíte v kosmetických salonech GERnétic, kde Vám kosmetička poradí, jak přípravky používat a může nabídnout i salonní ošetření. Seznam salonů na www.gernetic.cz

 

POZVÁNKA

Den s GERnétic - slavíme 20 let - čtvrtek 12. 5. 2016

Kosmetika GERnétic slaví v roce 2016 již 20 úspěšných let na českém trhu. Na Dni s GERnétic 13-19 hod. budete mít příležitost prohlédnout si Kosmetické studio GERnétic v Praze 6, Slánská 381/10, dozvědět se více o buněčné výživě či jak správně pečovat o pleť. Akce je určena pro profesionály i širokou veřejnost. Doprovodný program a občerstvení zajištěno. Rezervujte si místo na tel.: 602 501 191

Program akce na http://www.gernetic.cz/detail-novinky/den-s-gernetic-slavime-20-let/

Mediální partner akce www.madambusiness.cz

 

Francouzská přírodní kosmetika GERnétic poskytuje komplexní systém špičkové péče o obličej, poprsí a tělo.
Je určena pro profesionální práci kosmetiček, wellness studií, lázní a následnou každodenní domácí péči o pleť. GERnétic nabízí individuální řešení pro každého zákazníka.

Díky obsahu aktivních látek produkty GERnétic:

• zamezují předčasnému stárnutí,
• řeší různé problémy vyskytující se na pokožce jako akné, vrásky, jizvy, strie, popáleniny, ekzémy a další,
• zpevňují a modelují poprsí,
• přispívají k zeštíhlení a odstraňování celulitidy.

GERnétic udržuje pleť v dobrém stavu. Je to kosmetika pro krásu, zdraví, pohodu a příjemný pocit.

Kosmetické přípravky GERnétic jsou před uvedením na trh dlouhodobě klinicky a dermatologicky testovány, a to s vynikajícími výsledky. Výrobce garantuje výbornou kožní snášenlivost. Při celém výrobním procesu procházejí výrobky náročnou kontrolou a dalším testováním.

Prohlédněte si videa o kosmetice GERnétic na YouTube.

Sponzorem poradny je francouzská kosmetika GERnétic.

GERnétic je řešení!

www.gernetic.cz