Zveme Vás k návštěvě stánku kosmetiky GERnétic na výstavě World of Beauty and Spa 11. a 12. března 2016, která se uskuteční v PVA EXPO Letňany v Praze. Těšit se můžete na představení novinek, ukázková ošetření, dárečky a také autogramiádu oblíbené herečky a zpěvačky Zuzany Norisové v pátek 11. března od 14 hodin na stánku GERnétic.

img1_600 téma: pigmentové skvrny na rukou

Odpovídá Alena Kimlová
z Kosmetického studia GERnétic

www.StudioGernetic.cz

Je mi 56 let a trápí mě pigmentové skvrny na rukou. Ráda bych se jich zbavila nebo je alespoň částečně zesvětlila.

Tmavé flíčky na hřbetech rukou jsou určitě nepříjemnou záležitostí. Jedná se o poškození kůže slunečním zářením, které narušuje činnost melanocytů, tedy buněk, které kožní barvivo produkují. S postupujícím věkem je navíc pokožka nedostatečně vyživována a fyziologické funkce se zhoršují. Ruce jsou také velmi namáhány častým mytím, které narušuje ochranný kožní film, nebo používáním různých chemikálií.

Váš problém se dá určitě řešit, ale je nutné se připravit na pravidelnou a dlouhodobější péči. Pokusím se Vám vysvětlit celý postup ošetření a účinky jednotlivých přípravků, abyste pochopila, že každý produkt má v procesu svou nezastupitelnou úlohu.

Ráno je nutné provést peeling pokožky přípravkem Ger Peel. Jemná brusná složka odstraní z povrchu odumřelé a nejvíce pigmentem zasažené buňky, pokožku prosvětlí a usnadní průnik aktivním látkám v dalších přípravcích do hlubších vrstev kůže a také zrychlí jejich vstřebávání. Je nutné, aby aktivní látky pronikly až do bazální vrstvy, kde jsou uloženy melanocyty, tedy buňky produkující barvivo. Na osušenou pokožku dále aplikujte enzymatický peeling Lotion Aux Acides De Fleurs. Sérum na bázi květinových kyselin naruší do určité míry soudržnost buněk v povrchové vrstvě pokožky a urychlí odstranění pigmentů. Dalším krokem je nanesení projasňujícího krému Crème Éclaircissante. Účinné látky proniknou až k melanocytům, jejichž funkci utlumí a normalizují. Produkce kožního barviva se snižuje. Posledním krokem je nanesení ochranného přípravku s vysokým UV filtrem. Doporučuji Melano 50, který se vyznačuje vysokou ochranou SPF 50.

Stejnou péči provádíme i večer, ale místo přípravku s UV filtrem, naneseme kvalitní regenerační krém. Vyberte si krém Synchro, který dodá optimální výživu jednotlivým buňkám a reguluje fyziologické funkce. Základem krému jsou ušlechtilé oleje z mandlí, měsíčku, oliv, sóji a bylinné výtažky, komplex důležitých vitamínů a aminokyselin, které zabezpečí pleti dokonalý komfort.

Ráda bych vás upozornila na jedno možné úskalí. Pokud si budete během dne ruce umývat, je poté nutné pět nanést na hřbety rukou Crème Éclaircissante.

Přejete-li si, aby se proces zesvětlení pigmentů ještě urychlil a zefektivnil, doporučuji Vám návštěvu v kosmetickém salónu, kde se Vám dostane profesionálního ošetření.

Budete-li dodržovat doporučenou pravidelnou péči, během 2 až 3 týdnů začnete pozorovat příjemné změny. Po dosažení vybělení skvrn je nutné 2krát týdně (v letních měsících častěji) nanášet ráno a večer Crème Éclaircissante, ráno chránit pokožku přípravkem s ochranným filtrem a večer vyživit kvalitním krémem. Jen tak zajistíte, že se nepříjemné pigmenty nevrátí.

Výše uvedené přípravky zakoupíte v kosmetických salonech GERnétic, kde Vám kosmetička poradí, jak přípravky používat a může nabídnout i salonní ošetření.

Den s GERnétic: 12. 5. 2016 slavíme 20. výročí v České republice

Kosmetika GERnétic slaví v roce 2016 již 20 úspěšných let na českém trhu. Na Dni s GERnétic, který bude probíhat od 13. do 19. hodiny, budete mít příležitost prohlédnout si Kosmetické studio GERnétic v Praze 6, Slánské ulici č.p. 381/10. Dozvíte se více o buněčné výživě či o tom, jak správně ošetřovat pleť. Akce je určena pro profesionály i širokou veřejnost. Doprovodný program a občerstvení zajištěno. Rezervujte si místo na tel.: 602 501 191. Více na www.gernetic.cz.

Francouzská přírodní kosmetika GERnétic poskytuje komplexní systém špičkové péče o obličej, poprsí a tělo. Je určena pro profesionální práci kosmetiček, wellness studií, lázní a následnou každodenní domácí péči o pleť. GERnétic nabízí individuální řešení pro každého zákazníka.

Díky obsahu aktivních látek produkty GERnétic:

    • zamezují předčasnému stárnutí,
    • řeší různé problémy vyskytující se na pokožce jako akné, vrásky, jizvy, strie, popáleniny, ekzémy a další,
    • zpevňují a modelují poprsí,
    • přispívají k zeštíhlení a odstraňování celulitidy.

GERnétic udržuje pleť v dobrém stavu. Je to kosmetika pro krásu, zdraví, pohodu a příjemný pocit.

Kosmetické přípravky GERnétic jsou před uvedením na trh dlouhodobě klinicky a dermatologicky testovány, a to s vynikajícími výsledky. Výrobce garantuje výbornou kožní snášenlivost. Při celém výrobním procesu procházejí výrobky náročnou kontrolou a dalším testováním.

Prohlédněte si videa o kosmetice GERnétic na YouTube

Sponzorem poradny je francouzská kosmetika GERnétic.

GERnétic je řešení!

www.gernetic.cz

Staňte se našimi fanoušky https://www.facebook.com/GERnetic.cz

Sledujte také bezplatnou dermatologickou poradnu na našich webových stránkách a zasílejte své dotazy. Máte-li problémy s pokožkou, najdeme pro Vás to správné řešení.