img1_600 téma: mastná pokožka ve zralém věku

Odpovídá Alena Kimlová
z Kosmetického studia GERnétic

www.StudioGernetic.cz

Přestože jsem překročila věk 43 let, stále se potýkám s velmi mastnou pokožkou a drobnými záněty. Hledám řešení, vyzkoušela jsem mnoho přípravků, ale bez valného výsledku.

Vyšší tvorba kožního mazu je v těchto letech opravdu již spíše výjimkou. Vzhledem k hormonálním změnám většinou dochází ke snížení činnosti mazových žláz a postupnému vyvážení pokožky. S postupujícím věkem je pokožka spíš přesušená.

Nadměrná tvorba kožního mazu ve Vašem věku může být dána geneticky, může být spojena i s činností žlučníku a s jeho přetížením, nebo s hormonální nerovnováhou.

 

Doporučuji vám řešit problém kosmetikou GERnétic, která neřeší problém jen na povrchu pokožky, ale snaží se odstranit i jeho příčinu. Působí na principu buněčné terapie, to znamená, že dodává jednotlivým buňkám optimální poměr životně důležitých látek v podobě vitamínů, minerálů a aminokyselin. Díky tomuto složení výživných látek upravuje fyziologické funkce a umožňuje zharmonizovat činnost mazových žláz. Součástí aplikace přípravků GERnétic je dávkování v homeopatické dávce a využívání znalostí z východní medicíny.

Začněte pravidelným a důkladným čištěním pleti, aby nedocházelo k ucpávání pórů a vzniku zánětů. Systematické pročištění pleti bude působit i na lepší vzhled pokožky. Vhodným přípravkem pro Vás je dermatologické mýdlo Derma a zklidňující tonikum Sebo Ger. Oba přípravky mají čistící a antibakteriální účinek. Používejte je pravidelně ráno i večer.

Nejdůležitějším přípravkem pro Vás bude speciální krém na snížení produkce kožního mazu Crème Spéciale Peaux Mixtes Et Grasses. Je to přípravek, který nejen pokožku odsuší, ale také působí na mazové žlázy a postupně tlumí jejich činnost a normalizuje ji. Zároveň zvyšuje imunitu pokožky, urychluje hojení drobných zánětů. Základem krému je slunečnicový olej, který je plný důležitých vitamínů. Další aktivní látky jsou získány z bylin pěstovaných v biokvalitě, např. z potočnice, myrhy, hlohu, mateřídoušky, jitrocele, lopuchu, používaných běžně v lékařství.  Působí adstringentně, zjemňuji pokožku, stahují póry a omezují činnost mazových žláz. Krém navíc dobře matuje pleť a zamezí nepříjemnému lesku, závěrečná úprava a líčení bude snazší.

Večer po očištění aplikujte na pleť regenerační krém Synchro 2000. Má lehkou texturu, dodá pokožce dostatek revitalizačních látek, nezatíží ji mastným filmem a zabezpečí dokonalý komfort. Pleti by jistě prospěla i maska Immuno. Aplikace jedenkrát týdně přinese oživení, pročištění i regeneraci.

Je třeba o pokožku pečovat pravidelně a zároveň sledovat její změny. Přípravek Crème Spéciale Peaux Mixtes Et Grasses je aktivní, činnost mazových žláz může rychle upravit k normálu. Při pocitu, že promaštění pokožky není nadměrné, je třeba krém nanášet méně často.  

 

Doporučuji navštívit i kosmetický salon a svěřit se do rukou odbornice pracující s přípravky GERnétic, která pokožku zhodnotí a poradí vám s další péčí. Navíc Vás bude informovat, jak odeznění problému podpořit správnou životosprávou.

Výše uvedené přípravky zakoupíte v kosmetických salonech GERnétic , kde Vám kosmetička poradí, jak přípravky používat a může nabídnout i salonní ošetření. 

Zveme Vás k návštěvě stánku kosmetické značky GERnétic na výstavě World of Beauty & Spa 11. a 12. března 2016 v Praze Letňanech. Těšit se můžete na představení novinek, ukázková ošetření, dárečky a také autogramiádu oblíbené herečky a zpěvačky Zuzany Norisové, která proběhne v pátek 11. 3. od 14 hod. na stánku GERnétic.

Francouzská přírodní kosmetika GERnétic poskytuje komplexní systém špičkové péče o obličej, poprsí a tělo.
Je určena pro profesionální práci kosmetiček, wellness studií, lázní a následnou každodenní domácí péči o pleť. GERnétic nabízí individuální řešení pro každého zákazníka.

Díky obsahu aktivních látek produkty GERnétic:

• zamezují předčasnému stárnutí
• řeší různé problémy vyskytující se na pokožce jako akné, vrásky, jizvy, strie, popáleniny, ekzémy a další
• zpevňují a modelují poprsí
• přispívají k zeštíhlení a odstraňování celulitidy

GERnétic udržuje pleť v dobrém stavu. Je to kosmetika pro krásu, zdraví, pohodu a příjemný pocit.

Kosmetické přípravky GERnétic jsou před uvedením na trh dlouhodobě klinicky a dermatologicky testovány, a to s vynikajícími výsledky. Výrobce garantuje výbornou kožní snášenlivost. Při celém výrobním procesu procházejí výrobky náročnou kontrolou a dalším testováním.

Prohlédněte si videa o kosmetice GERnétic na YouTube.

Sponzorem poradny je francouzská kosmetika GERnétic.

GERnétic je řešení!

www.gernetic.cz

Připojte se k nám na našich facebookových stránkách!

Sledujte také bezplatnou dermatologickou poradnu na našich webových stránkách a zasílejte své dotazy. Máte-li problémy s pokožkou, najdeme pro Vás to správné řešení.