kimlova_600 téma: alergie na líčidla

Odpovídá Alena Kimlová
z Kosmetického studia GERnétic

www.StudioGernetic.cz

Je mi 37 let, mám smíšenou pleť a problém s alergií na líčidla. Moc ráda bych se nalíčila alespoň do divadla nebo na ples, ale většinou mě po nanesení make-upu začne pokožka svědit a červenat. Můžete mi poradit?

Vyzkoušejte denní hydratační krémy od kosmetické značky GERnétic. Součástí jejich účinků je zamezení případné alergii na líčidla. Vzhledem k Vašemu věku a typu pokožky bych doporučila krém Tropo Plus nebo Base De Jour Marine.

Tropo Plus je krém určený pro citlivou pokožku, má velmi příjemnou konzistenci, chrání pleť před vysušením, zvláčňuje a zjemňuje ji, posiluje celkovou vitalitu pokožky. Krém nezatěžuje pleť nadměrnou parfemací.

Base De Jour Marine je lehký krém se snadnou vstřebatelností. Je určený pro sušší a smíšenou pleť. Díky výtažkům z obilných klíčků má revitalizační účinky, působí proti předčasnému stárnutí a tvorbě vrásek. Má také antialergický účinek.

V zimních měsících můžete vyzkoušet i krém Symbiose. Vzhledem k polomastnému charakteru je pleť dokonale chráněna jemným mastným filmem před nepříznivými povětrnostními vlivy. Pokožka zůstává dobře hydratovaná. I tento krém omezuje případnou alergizaci.

Zlepšení celkového stavu pokožky a snížení přecitlivělosti můžete dosáhnout i vyrovnávacím krémem Synchro, který harmonizuje fyziologické funkce a zvyšuje odolnost a obranyschopnost pokožky. Je doporučen k večernímu ošetření pleti.

 

Výše uvedené přípravky zakoupíte kosmetických salonech GERnétic , kde Vám kosmetička poradí, jak přípravky používat a může nabídnout i salonní ošetření. 

Zveme Vás k návštěvě stánku kosmetické značky GERnétic na výstavě World of Beauty 11. a 12. března 2016 v Praze Letňanech. Těšit se můžete na představení novinek, ukázková ošetření, dárečky a také autogramiádu oblíbené herečky a zpěvačky Zuzany Norisové v pátek 11.3. od 14 hod. na stánku GERnétic.

Francouzská přírodní kosmetika GERnétic poskytuje komplexní systém špičkové péče o obličej, poprsí a tělo.
Je určena pro profesionální práci kosmetiček, wellness studií, lázní a následnou každodenní domácí péči o pleť. GERnétic nabízí individuální řešení pro každého zákazníka.

Díky obsahu aktivních látek produkty GERnétic:

• zamezují předčasnému stárnutí
• řeší různé problémy vyskytující se na pokožce jako akné, vrásky, jizvy, strie, popáleniny, ekzémy a další
• zpevňují a modelují poprsí
• přispívají k zeštíhlení a odstraňování celulitidy

GERnétic udržuje pleť v dobrém stavu. Je to kosmetika pro krásu, zdraví, pohodu a příjemný pocit.

Kosmetické přípravky GERnétic jsou před uvedením na trh dlouhodobě klinicky a dermatologicky testovány, a to s vynikajícími výsledky. Výrobce garantuje výbornou kožní snášenlivost. Při celém výrobním procesu procházejí výrobky náročnou kontrolou a dalším testováním.

Prohlédněte si videa o kosmetice GERnétic na YouTube.

Sponzorem poradny je francouzská kosmetika GERnétic.

GERnétic je řešení!

www.gernetic.cz

Připojte se k nám na našich facebookových stránkách!

Sledujte také bezplatnou dermatologickou poradnu na našich webových stránkách a zasílejte své dotazy. Máte-li problémy s pokožkou, najdeme pro Vás to správné řešení.