img1_600 téma: péče o povadající pokožku s výraznou ztrátou pevnosti

Odpovídá Alena Kimlová
z Kosmetického studia GERnétic

www.StudioGernetic.cz

Poslední dobou mě trápí ztráta pevnosti pokožky a povadlá pleť obličeje. O pleť se snažím pečovat denním a nočním krémem. Je mi 47 let. Poradíte mi, jak se mám o pokožku starat, aby si zachovala mladistvé kontury?

S přibývajícím věkem dochází k hormonálním změnám, které mají negativní vliv na vzhled a kvalitu pokožky. Hlavní úlohu zde hraje snižující se hladina estrogenu. Díky tomu začíná váznout produkce kolagenu a elastenu, mazové žlázky produkují méně lipidů a kůže ztrácí přirozenou pevnost, pružnost a vlhkost. Mohou se vytvářet i pigmentové skvrny, vrásky se prohlubují, pokožka nese známky únavy, stresu a neúprosně se do ní vpisují všechny hříchy životního stylu. Dochází i ke snižování tukové vrstvy v podkoží, což vede k dalšímu povadání pleti.

Zralá pokožka potřebuje adekvátní a cílenou péči, která odpovídá jejímu stavu. Používat pouze denní a noční krém nestačí, pokožce je třeba dodat další aktivní látky. Ty se nachází ve speciálních pečujících prostředcích, ať se jedná o séra, masky nebo krémy. Z kosmetiky značky GERnétic bych Vám doporučila osvědčené sérum Mito Spécial+, které dámy používající kosmetiku GERnétic nazývají „živou vodou" a reparační sérum Cells Life.

Mito Spécial+ je vysoce aktivní koncentrát který vyživuje buňky pokožky, stimuluje obnovu kolagenu, usnadňuje rychlejší vstřebávání aktivních látek. Komplex antioxidantů zamezuje vzniku volných radikálů a zamezí tak předčasné tvorbě vrásek. Téměř okamžitě po aplikaci se pokožka vypne, projasní a působí svěžím, mladistvým dojmem. Sérum Cells Life obsahuje fragmenty kyseliny hyaluronové, které pomáhají pokožce udržet odpovídající objem, vlhkost a pevnost.

Velmi kladnou úlohu při zlepšování pevnosti pokožky hraje i peptidový krém Ger Lift, jehož aktivní složky byly získány z mořských řas, které jsou velice ceněné pro svůj vliv na zpevňování pleti a její intenzivní regeneraci. Doporučuji Vám alespoň jednou měsíčně absolvovat kosmetické ošetření v kosmetickém salonu, kde s přípravky GERnétic pracují. Tato kosmetika je bohatá na aktivní láky, které působí skutečně do hloubky a komplexně. Proces ozdravení a regenerace pokožky tak ještě umocní. Kosmetická značka GERnétic nabízí řešení pro salónní i domácí péči, můžete tedy pokračovat v ošetřování pleti prakticky identickými přípravky, jaké používají právě profesionální kosmetičky.

Kosmetiku GERnétic zakoupíte v kosmetických salonech, kde vám kosmetička poradí, jak přípravky používat a může nabídnout i salonní ošetření.

Francouzská přírodní kosmetika GERnétic poskytuje komplexní systém špičkové péče o obličej, poprsí a tělo.
Je určena pro profesionální práci kosmetiček, wellness studií, lázní a následnou každodenní domácí péči o pleť. GERnétic nabízí individuální řešení pro každého zákazníka.

Díky obsahu aktivních látek produkty GERnétic:

• zamezují předčasnému stárnutí,
• řeší různé problémy vyskytující se na pokožce jako akné, vrásky, jizvy, strie, popáleniny, ekzémy a další,
• zpevňují a modelují poprsí,
• přispívají k zeštíhlení a odstraňování celulitidy.

GERnétic udržuje pleť v dobrém stavu. Je to kosmetika pro krásu, zdraví, pohodu a příjemný pocit.

Kosmetické přípravky GERnétic jsou před uvedením na trh dlouhodobě klinicky a dermatologicky testovány, a to s vynikajícími výsledky. Výrobce garantuje výbornou kožní snášenlivost. Při celém výrobním procesu procházejí výrobky náročnou kontrolou a dalším testováním.

Prohlédněte si videa o kosmetice GERnétic na YouTube.

Sponzorem poradny je francouzská kosmetika GERnétic.

GERnétic je řešení!

www.gernetic.cz

Připojte se k nám na našich facebookových stránkách!

Sledujte také bezplatnou dermatologickou poradnu na našich webových stránkách a zasílejte své dotazy. Máte-li problémy s pokožkou, najdeme pro Vás to správné řešení.