img1_600 téma: péče o zralou pleť

Odpovídá Alena Kimlová
z Kosmetického studia GERnétic

www.StudioGernetic.cz

Je mi 68 let a slyšela jsem velmi dobré reference na kosmetiku GERnétic. Můžete mi doporučit nějaké přípravky? Ráda bych si koupila ucelenou péči - denní a noční krém, případně i nějaký přípravek na vrásky.

Vzhledem k Vašemu věku bych jednoznačně doporučila od kosmetiky GERnétic zlatou řadu Les Parfaits. To je sada přípravků složená z denního krému La Crème Jeunesse, nočního krému La Crème Anti-Temps a liftingového séra Le Concentré Réparateur. Je určena k dokonalé výživě zralé pleti, přináší pokožce komfort, zpevňuje kontury obličeje, vyhlazuje vrásky a celkově zjemňuje struktury pleti. Dlouhodobé klinické testy prokázaly výjimečnou účinnost těchto produktů. Díky hluboké regeneraci, zvýšení produkce kolagenu, intenzivnímu detoxikačnímu účinku a hlubokému liftingu omládne pokožka o několik let.
Aktivní látky obsažené v produktech jsou získávány moderní biotechnologií z rostlin (např. z pupalky dvouleté, brutnáku lékařského, Kigélia Africana, avokáda či březové mízy), mořských řas (Samphira), rybího mlíčí. Pokožka je díky jejich působení viditelně omlazená a vypadá svěže.
Sérum Le Concentré Réparateur se aplikuje jednou denně pod denní krém La Crème Jeunesse, nebo večer pod noční krém La Crème Anti-Temps.
Pokud si chcete dopřát opravdu exkluzivní péči, přidejte do této základní řady ještě krém Synchro, který vyvažuje biologické funkce pokožky a dodá zralé pleti potřebné lipidy.

Kosmetiku GERnétic zakoupíte v kosmetických salonech, kde vám kosmetička poradí, jak přípravky používat a může nabídnout i salonní ošetření.

Francouzská přírodní kosmetika GERnétic poskytuje komplexní systém špičkové péče o obličej, poprsí a tělo.
Je určena pro profesionální práci kosmetiček, wellness studií, lázní a následnou každodenní domácí péči o pleť. GERnétic nabízí individuální řešení pro každého zákazníka.

Díky obsahu aktivních látek produkty GERnétic:
• zamezují předčasnému stárnutí,
• řeší různé problémy vyskytující se na pokožce jako akné, vrásky, jizvy, strie, popáleniny, ekzémy a další,
• zpevňují a modelují poprsí,
• přispívají k zeštíhlení a odstraňování celulitidy.

GERnétic udržuje pleť v dobrém stavu. Je to kosmetika pro krásu, zdraví, pohodu a příjemný pocit.

Kosmetické přípravky GERnétic jsou před uvedením na trh dlouhodobě klinicky a dermatologicky testovány, a to s vynikajícími výsledky. Výrobce garantuje výbornou kožní snášenlivost. Při celém výrobním procesu procházejí výrobky náročnou kontrolou a dalším testováním.

Prohlédněte si videa o kosmetice GERnétic na YouTube.

Sponzorem poradny je francouzská kosmetika GERnétic.

GERnétic je řešení!

www.gernetic.cz

Připojte se k nám na našich facebookových stránkách!

Sledujte také bezplatnou dermatologickou poradnu na našich webových stránkách a zasílejte své dotazy. Máte-li problémy s pokožkou, najdeme pro Vás to správné řešení.