téma: Synchro po operaci víčekimg1_600

Odpovídá Alena Kimlová
z Kosmetického studia GERnétic

www.StudioGernetic.cz

Koncem listopadu jsem objednaná na úpravu horních víček. Operace se trošku obávám. Ráda bych udělala vše proto, aby byl výsledný efekt co nejlepší. Od kamarádky jsem se doslechla, že je vhodné před operací aplikovat krém Synchro. Je to v pořádku?

Vaše přítelkyně Vám poradila velmi dobře. Krém Synchro od značky GERnétic má vynikající regenerační, zklidňující a hojivou schopnost. Při pravidelné aplikaci ráno a večer na oblasti, jimiž bude vedený řez, zabezpečí dokonalou výživu kožním buňkám. Aby byl výsledek optimální, nanášení krému Synchro by mělo probíhat minimálně měsíc před operačním zásahem. Pokožka se dostane do velmi dobré kondice a hojení poškozené tkáně bude probíhat mnohem lépe a rychleji. Krém Synchro doporučujeme aplikovat v malém množství na jizvičku pravidelně několikrát denně i v období po operaci. Lehkou bodovou tlakovou masáží krém zapracujte a nechte vstřebat. Zjizvená kůže se postupně zjemní a vyhladí. Pokud dodržíte všechny tyto zásady, bude výsledná jizva téměř neznatelná. Krém Synchro můžete použít i jako noční regenerační krém na obličej, dekolt a krk. Lze s ním ošetřit i drobné odřeniny či popáleniny. Jeho regenerační schopnost je opravdu obdivuhodná.

Kosmetiku GERnétic zakoupíte v kosmetických salonech, kde vám kosmetička poradí, jak přípravky používat a může nabídnout i salonní ošetření.

Francouzská přírodní kosmetika GERnétic poskytuje komplexní systém špičkové péče o obličej, poprsí a tělo. Je určena pro profesionální práci kosmetiček, wellness studií, lázní a následnou každodenní domácí péči o pleť. GERnétic nabízí individuální řešení pro každého zákazníka.

Díky obsahu aktivních látek produkty GERnétic:
• zamezují předčasnému stárnutí,
• řeší různé problémy vyskytující se na pokožce jako akné, vrásky, jizvy, strie, popáleniny, ekzémy a další,
• zpevňují a modelují poprsí,
• přispívají k zeštíhlení a odstraňování celulitidy.

GERnétic udržuje pleť v dobrém stavu. Je to kosmetika pro krásu, zdraví, pohodu a příjemný pocit.

Kosmetické přípravky GERnétic jsou před uvedením na trh dlouhodobě klinicky a dermatologicky testovány, a to s vynikajícími výsledky. Výrobce garantuje výbornou kožní snášenlivost. Při celém výrobním procesu procházejí výrobky náročnou kontrolou a dalším testováním.

Prohlédněte si videa o kosmetice GERnétic na YouTube.

Sponzorem poradny je francouzská kosmetika GERnétic.

GERnétic je řešení!

www.gernetic.cz

Připojte se k nám také na našich facebookových stránkách!

Sledujte také bezplatnou dermatologickou poradnu na našich webových stránkách a zasílejte své dotazy. Máte-li problémy s pokožkou, najdeme pro Vás to správné řešení.