img1_600 téma: hrubší typ pleti, rozšířené póry

Odpovídá Alena Kimlová
z Kosmetického studia GERnétic

www.StudioGernetic.cz

Hodně mě trápí vzhled mojí pleti. Pokožka je hrubá a póry jsou velmi rozšířené a viditelné, hlavně na nose a přilehlých partiích. Je možné alespoň částečně vzhled pleti zlepšit?

Struktura pleti je nám dána z větší části geneticky po rodičích. To nelze příliš změnit. Ve Vašem případě se jedná o silný typ pokožky, který se vyznačuje hrubší strukturou. Póry se někdy ještě více rozšíří následkem velké produkce kožního mazu v adolescentním věku. Pokožku můžeme odpovídající péčí alespoň trochu zjemnit a vyvážit. Doporučuji používat přípravky s adstringentním účinkem, díky kterému se pokožka vyhladí. Vyzkoušejte čisticí gel Nettoyant Gommant Marin od kosmetické značky GERnétic. Jedná se o šetrný mycí gel s jemnou peelingovou složkou, která odstraní odumřelé buňky na povrchu pleti a pokožku osvěží. Přípravek lze používat denně, ráno i večer. Dobrou volbou je i maska Immuno s intenzivním pročišťujícím a stahujícím efektem. Dokáže póry pročistit do hloubky a stáhnout, pokožka je po jejím odstranění jemná a hebká. K vyrovnání a zjemnění pleti postačí aplikovat jedenkrát týdně, lokálně na nos a přilehlé partie můžete masku nanášet častěji. Používejte kvalitní regenerační noční krém, který zabrání předčasnému povadnutí pokožky, které také přispívá k rozšíření pórů. Vyzkoušejte krém Synchro. Doporučila bych vám zvolit si denní krém se spíše lehčí konzistencí. Čas od času dopřejte pokožce intenzivnější péči, například v podobě přípravku Mito Spécial+. Účinný koktejl aktivních látek dodá pokožce tolik potřebné peptidy, které umožní vyšší produkci kolagenu a pleť tak bude pevnější.

Vzhled pokožky zlepší i správně vybraný make-up nebo pudr. Poraďte se s vizážistkou.

A ještě jedna potěšující zpráva. Vaše pokožka sice nevypadá zcela hedvábně, ale jedná se typ velmi odolné pleti vůči vráskám.

Kosmetiku GERnétic zakoupíte v kosmetických salonech, kde vám kosmetička poradí, jak přípravky používat a může nabídnout i salonní ošetření.

Francouzská přírodní kosmetika GERnétic poskytuje komplexní systém špičkové péče o obličej, poprsí a tělo. Je určena pro profesionální práci kosmetiček, wellness studií, lázní a následnou každodenní domácí péči o pleť. GERnétic nabízí individuální řešení pro každého zákazníka.

Díky obsahu aktivních látek produkty GERnétic:

• zamezují předčasnému stárnutí,
• řeší různé problémy vyskytující se na pokožce jako akné, vrásky, jizvy, strie, popáleniny, ekzémy a další,
• zpevňují a modelují poprsí,
• přispívají k zeštíhlení a odstraňování celulitidy.

GERnétic udržuje pleť v dobrém stavu. Je to kosmetika pro krásu, zdraví, pohodu a příjemný pocit.

Kosmetické přípravky GERnétic jsou před uvedením na trh dlouhodobě klinicky a dermatologicky testovány, a to s vynikajícími výsledky. Výrobce garantuje výbornou kožní snášenlivost. Při celém výrobním procesu procházejí výrobky náročnou kontrolou a dalším testováním.

Prohlédněte si videa o kosmetice GERnétic na YouTube.

Sponzorem poradny je francouzská kosmetika GERnétic.

GERnétic je řešení!

www.gernetic.cz

Staňte se našimi fanoušky https://www.facebook.com/GERnetic.cz

Sledujte také bezplatnou dermatologickou poradnu na našich webových stránkách a zasílejte své dotazy.