img1_600 téma: ošetření pokožky těla v létě

Odpovídá Alena Kimlová
z Kosmetického studia GERnétic

www.StudioGernetic.cz

Během léta se ráda opaluji, pokožka na těle je pak hodně vysušená, loupe se a svědí. Ráda bych používala kvalitní přípravky na zvláčnění pokožky celého těla. Na obličej používám kosmetiku GERnétic a jsem s ní velmi spokojená. Můžete mi doporučit nějaký kvalitní tělový přípravek, který by pokožku zvláčnil a hydratoval?

 

Kosmetická značka GERnétic má samozřejmě v sortimentu také přípravky na ošetření těla. Je ideální, když používáte na obličej i tělo kosmetiku jedné řady. Přípravky se budou ve svých účincích vzájemně doplňovat, čímž se účinky umocní a péče tak bude perfektní.

Na ošetření pokožky těla si můžete vybrat z bohaté nabídky. Máte-li raději jemnější a lehčí produkty, pak doporučuji tělové mléko Lait Corps Doucer nebo krém Crème De Massage. Tělové mléko skvěle do hloubky hydratuje, zvláčňuje a zklidňuje. Je obzvláště vhodné k ošetření pokožky při pobytu u moře. Zabezpečí sametový vzhled kůže a prodlouží bronzové opálení. Masážní krém má drenážní účinky. Je velmi příjemný svou konzistencí, zvláčňuje a hydratuje pokožku. Navíc uvolňuje svalové napětí a působí příznivě na vaskulární systém. Jemná parfemace, v níž se vyjímá především citrónová tráva, vás zahalí do voňavého obláčku.

V případě, že preferujete preparáty mastnější, olejové konzistence, můžete využít olej pro krásu Huile De Beauté  nebo masážní olej Huile De Massage. Přípravek Huile de Beauté je určený pro hlubokou výživu a regeneraci pokožky, rychle se vstřebává, zanechává na povrchu pokožky jemný voňavý film. Zklidňuje. Díky svému složení pomáhá obnovovat kůži a zachovávat všechny jejích funkcí a její zdraví. Masážní olej zvláčňuje, prohřívá. Intenzivně zabraňuje působení volných radikálů a tedy pomáhá předcházet stárnutí kožní tkáně. Huile De Massage rovněž uvolňuje svalové napětí, zklidňuje mysl.

Kosmetiku GERnétic zakoupíte v kosmetických salonech, kde vám kosmetička poradí, jak přípravky používat a může nabídnout i salonní ošetření.

Francouzská přírodní kosmetika GERnétic poskytuje komplexní systém špičkové péče o obličej, poprsí a tělo. Je určena pro profesionální práci kosmetiček, wellness studií, lázní a následnou každodenní domácí péči o pleť. GERnétic nabízí individuální řešení pro každého zákazníka.

Díky obsahu aktivních látek produkty GERnétic:

  • zamezují předčasnému stárnutí,

• řeší různé problémy vyskytující se na pokožce jako akné, vrásky, jizvy, strie, popáleniny, ekzémy a další,

  • zpevňují a modelují poprsí,

• přispívají k zeštíhlení a odstraňování celulitidy.

GERnétic udržuje pleť v dobrém stavu. Je to kosmetika pro krásu, zdraví, pohodu a příjemný pocit.

Kosmetické přípravky GERnétic jsou před uvedením na trh dlouhodobě klinicky a dermatologicky testovány, a to s vynikajícími výsledky. Výrobce garantuje výbornou kožní snášenlivost. Při celém výrobním procesu procházejí výrobky náročnou kontrolou a dalším testováním.

Prohlédněte si videa o kosmetice GERnétic na YouTube.

Sponzorem poradny je francouzská kosmetika GERnétic.

GERnétic je řešení!

www.gernetic.cz

Staňte se našimi fanoušky https://www.facebook.com/GERnetic.cz

Sledujte také bezplatnou dermatologickou poradnu na našich webových stránkách a zasílejte své dotazy.