img1_600 téma: zpevnění poprsí

Odpovídá Alena Kimlová
z Kosmetického studia GERnétic

www.StudioGernetic.cz

Ráda bych se po porodu a kojení dostala do formy. Začala jsem hodně cvičit, zdravé výživě se věnuji již dlouho. Nejvíce mě trápí povislé poprsí. Poradíte mi, jaké produkty by mi prsa zpevnily a pozvedly? Invazivní zákroky odmítám.

Během těhotenství a kojení je ženské tělo vystaveno velkému náporu. Vše se řídí především tím, aby miminko mělo dostatek všech výživných látek a mohlo dobře prospívat. Je třeba, aby žena měla ve svém těle dostatečnou zásobu všech živin. Pokud tomu tak není, může dojít k rychlému úbytku minerálních látek a tím k nedostatečné produkci kolagenu. Prsa pak poklesnou a povadnou. Kosmetika GERnétic nabízí program který je určený na zpevnění a modelaci poprsí. Prostřednictvím vybraných produktů je možné dodat pokožce a podpůrným tkáním biologicky aktivní látky, které stimulují syntézu kolagenu a elastinu. Tkáň se postupně zpevňuje a prsa působí mnohem estetičtějším dojmem.

Prsní program GERnétic obsahuje 4 produkty: zpevňující tonikum na poprsí SEINO, buněčný stimulátor k výživě pokožky prsních tkání ENDO SPÉCIAL+, krém na zpevnění a modelaci poprsí MACRO 2000 a doplněk stravy BUST z řady Natur Diet.

Seino jemně prokrvuje pokožku, čímž napomáhá rychlému zužitkování aktivních látek. Výtažky z chmele, ženšenu a sójové proteiny stimulují unavený metabolismus, mají restrukturalizační účinky na elastinové fragmenty.

Endo Spécial+ obsahuje stoprcentně přírodní aktivní látky, které jsou získávány z rostlinných zdrojů pěstovaných v BIO kvalitě a zpracovány nejmodernější biotechnologií. Působí na stimulaci buněk ve všech vrstvách kůže. Svalový tonus se zvyšuje. Docílíte s ním mimořádného efektu zpevnění pokožky i svalové tkáně. Prostředek účinně bojuje proti stárnutí pokožky, podporuje buněčnou aktivitu a umožňuje průnik dalších aktivních látek do hlubokých vrstev kůže. Stimuluje syntézu kolagenu a elastinu.

Macro 2000 působí na pružnost pokožky, povzbuzuje podkožní svalovinu, má výrazné zpevňující účinky a příznivý vliv na zachování buněčné rovnováhy.

Doplněk stravy Bust z řady Natur Diet nutričně doplňuje přijatou potravu tak, aby byl příjem všech živin vyvážený.

Doporučila bych vám návštěvu kosmetického salonu, který pracuje s kosmetikou GERnétic. Kosmetička na vstupní konzultaci posoudí, které produkty by pro vás byly nejvhodnější. Je možné absolvovat i salonní ošetření, které je nadstavbou domácí péče a dokáže celý proces zpevnění a pozvednutí poprsí urychlit. Navíc zažijete velmi příjemné a relaxační ošetření.

Nezapomeňte pečovat i o ostatní části těla. Vyzkoušejte tělový krém s drenážními a zpevňujícími účinky Crème De Massage. Samozřejmostí by měla být i pravidelná péče o obličej.

Kosmetiku GERnétic zakoupíte v kosmetických salonech, kde vám kosmetička poradí, jak přípravky používat a může nabídnout i salonní ošetření.

Francouzská přírodní kosmetika GERnétic poskytuje komplexní systém špičkové péče o obličej, poprsí a tělo. Je určena pro profesionální práci kosmetiček, wellness studií, lázní a následnou každodenní domácí péči o pleť. GERnétic nabízí individuální řešení pro každého zákazníka.

Díky obsahu aktivních látek produkty GERnétic:
• zamezují předčasnému stárnutí,
• řeší různé problémy vyskytující se na pokožce jako akné, vrásky, jizvy, strie, popáleniny, ekzémy a další,
• zpevňují a modelují poprsí,
• přispívají k zeštíhlení a odstraňování celulitidy.

GERnétic udržuje pleť v dobrém stavu. Je to kosmetika pro krásu, zdraví, pohodu a příjemný pocit.

Kosmetické přípravky GERnétic jsou před uvedením na trh dlouhodobě klinicky a dermatologicky testovány, a to s vynikajícími výsledky. Výrobce garantuje výbornou kožní snášenlivost. Při celém výrobním procesu procházejí výrobky náročnou kontrolou a dalším testováním.

Prohlédněte si videa o kosmetice GERnétic na YouTube

Sponzorem poradny je francouzská kosmetika GERnétic.

GERnétic je řešení!

www.gernetic.cz

Staňte se našimi fanoušky https://www.facebook.com/GERnetic.cz

Sledujte také bezplatnou dermatologickou poradnu na našich webových stránkách a zasílejte své dotazy.