img1_600 téma: Zpevnění vnitřní strany stehen

Odpovídá Alena Kimlová
z Kosmetického centra GERnétic

Již několik měsíců se snažím zhubnout a docela se mi to i daří. Věnuji se hodně sportu a natírám se krémem Adipo Gasta, který mi doporučila kosmetička. Poslední dobou mi ale připadá, že mám hlavně na vnitřní straně stehen povolenou kůži, což vypadá dost neesteticky. Nevím, co s tím mám dělat.

I během hubnutí je třeba dodržovat vyvážený jídelníček, aby organismus včetně pokožky, dostal potřebné živiny a mohl dobře regenerovat. Množství energie bychom měli snížit zhruba na 90 % potřebné dávky. Váhově bychom měli hubnout maximálně 1 kg týdně. Jestliže tomu tak není a váhu snižujeme příliš rychle, dochází ke ztenčení tukové vrstvy a pokožka se nezvládne tak rychle stáhnout. To může způsobit v určitých partiích její uvolnění. Proto je nutné kůži během hubnoucího procesu ošetřovat, dodávat výživné látky, abychom zabezpečili správnou buněčnou aktivitu a pokožka se dobře regenerovala. Je také důležité se při cvičení zaměřit na posílení těchto partií.

Doporučuji Vám na vnitřní stranu stehen již neaplikovat krém Adipo Gasta, aby se tuková vrstva dále neztenčovala. Naopak je zde důležité tukovou vrstvu trochu zachovat. V péči pokračujte se zpevňujícím přípravkem Somito.
Somito je zcela speciální tělový krém s intenzivními zpevňujícími účinky. Doplňuje do pokožky a tkání důležité látky potřebné pro správnou funkci buněk, která zajistí obnovu pevnosti a pružnosti tkáně.Krém má lehkou strukturu, dobře se vstřebává, nezanechává pocit mastnoty a má jemnou vůni. Přípravek SOMITO nanášejte dvakrát denně a jistě brzy pocítíte vyrovnání a zpevnění.

Kosmetiku GERnétic zakoupíte v kosmetických salonech, kde vám kosmetička poradí, jak přípravky používat a může nabídnout i salonní ošetření.

Francouzská přírodní kosmetika GERnétic poskytuje komplexní systém špičkové péče o obličej, poprsí a tělo.Je určena pro profesionální práci kosmetiček, wellness studií, lázní a následnou každodenní domácí péči o pleť. GERnétic nabízí individuální řešení pro každého zákazníka.

Díky obsahu aktivních látek produkty GERnétic:
• zamezují předčasnému stárnutí,
• řeší různé problémy vyskytující se na pokožce jako akné, vrásky, jizvy, strie, popáleniny, ekzémy a další,
• zpevňují a modelují poprsí,
• přispívají k zeštíhlení a odstraňování celulitidy.

GERnétic udržuje pleť v dobrém stavu. Je to kosmetika pro krásu, zdraví, pohodu a příjemný pocit.

Kosmetické přípravky GERnétic jsou před uvedením na trh dlouhodobě klinicky a dermatologicky testovány, a to s vynikajícími výsledky. Výrobce garantuje výbornou kožní snášenlivost. Při celém výrobním procesu procházejí výrobky náročnou kontrolou a dalším testováním.

Prohlédněte si videa o kosmetice GERnétic na YouTube

Sponzorem poradny je francouzská kosmetika GERnétic.

GERnétic je řešení!

www.gernetic.cz

Staňte se našimi fanoušky https://www.facebook.com/GERnetic.cz