téma: Přípravky GERnétic po dermabraziimg1_600

Odpovídá Alena Kimlová
z Kosmetického centra GERnétic

V zimních měsících jsem se rozhodla podstoupit mikrodermabrazi. Mohu po zákroku používat kosmetiku GERnétic a jaké přípravky by byly vhodné?

Při mikrodermabrazi dochází k odstranění povrchové vrstvy kůže do žádané hloubky. Cílem tohoto zákroku je omlazení pleti, zlepšení její struktury, popřípadě odstranění pigmentových skvrn či zjemnění jizev. Tento zákrok by měl pokožku povzbudit k rychlejší regeneraci. Používání přípravků GERnétic je proto velmi vhodné, neboť jejich účinky tuto regeneraci ještě urychlí a umocní.
Během zákroku mikrodermabraze dochází k podráždění pokožky a k jejímu začervenání. Produkty GERnétic pomohou pleť rychleji zklidnit a vyrovnat.

Nejvhodnějšími přípravky, které bych Vám doporučila používat, jsou regenerační krémy Synchro a Cytobi, postupně zařaďte do péče sérum Cells Life. Vhodné je i jedenkrát týdně aplikovat masku Argini, která pokožku rychle sjednotí a zjemní. Samozřejmě můžete používat i čisticí přípravky GERnétic a postupně, po zklidnění pokožky, zařadit i další specifické produkty.

Kosmetiku GERnétic zakoupíte v kosmetických salonech, kde vám kosmetička poradí, jak přípravky používat a může nabídnout i salonní ošetření.

Děkujeme všem zákazníkům, kosmetičkám a dalším příznivcům kosmetiky GERnétic za projevenou důvěru a přejeme do nového roku 2015 hodně zdraví a krásy! Tým GERnétic.

Francouzská přírodní kosmetika GERnétic poskytuje komplexní systém špičkové péče o obličej, poprsí a tělo. Je určena pro profesionální práci kosmetiček, wellness studií, lázní a následnou každodenní domácí péči o pleť. GERnétic nabízí individuální řešení pro každého zákazníka.

Díky obsahu aktivních látek produkty GERnétic:
• zamezují předčasnému stárnutí,
• řeší různé problémy vyskytující se na pokožce jako akné, vrásky, jizvy, strie, popáleniny, ekzémy a další,
• zpevňují a modelují poprsí,
• přispívají k zeštíhlení a odstraňování celulitidy.

GERnétic udržuje pleť v dobrém stavu. Je to kosmetika pro krásu, zdraví, pohodu a příjemný pocit.

Kosmetické přípravky GERnétic jsou před uvedením na trh dlouhodobě klinicky a dermatologicky testovány, a to s vynikajícími výsledky. Výrobce garantuje výbornou kožní snášenlivost. Při celém výrobním procesu procházejí výrobky náročnou kontrolou a dalším testováním.

Prohlédněte si videa o kosmetice GERnétic na YouTube

Sponzorem poradny je francouzská přírodní kosmetika GERnétic.

GERnétic je řešení!

www.gernetic.cz