téma: Popraskané žilky

Odpovídá Alena Kimlová
z Kosmetického centra GERnétic

img1_600 Z pokožky mi mizí letní opálení a já zjišťuji, že se mi opět zhoršil stav popraskaných žilek. Tváře mám protkané drobnými červenými žilkami, místy jsou dokonce vidět i drobné krevní výronky. Mám pocit, že je pokožka i citlivější. Nevím, jak mám s pletí zacházet. Poradíte mi?

Problém rozšířených žilek, odborně řečeno kuperóza, je velmi častý. Většinou se jedná o vrozenou dispozici, ale tyto projevy mohou mít i další příčiny: užívání různých léků, nanášení kortikosteroidů na pleť, které pokožku velmi ztenčí a naruší. Žilky jsou i projevem atrofie kůže u starých lidí. V neposlední řadě mohou vzniknout po silné expozici UV záření či při nesprávné péči o pokožku.

Jedná se o praskání stěn drobných kožních artérií (cévy rozvádějící okysličenou krev) a tvorbě slepých ramen, ve kterých se krev prakticky nepohybuje a sráží se. Kůže je v takovém místě špatně vyživená, snadněji podléhá infekci, mění se její struktura. Při nedostatečném ošetření tohoto problému je nebezpečí rozvinutí onemocnění rosacea, která svým projevem opravdu velmi naruší vzhled obličeje. Může dojít (hlavně u mužů) i k značnému zbytnění a zčervenání nosu (rhinophyma).

K zastavení rozšiřování a postupnému zlepšování tohoto nepříjemného projevu doporučuji využít dva produkty: Vasco a Synchro. Přípravky je důležité aplikovat následně po sobě - po vstřebání krému Vasco, nanášíme krém Synchro.

Vasco provádí drenáž krve, urychluje její průtok i v těch nejjemnějších kapilárkách, pomáhá přivést okysličenou krev a spolu s krémem Synchro vyživuje a zpevňuje ztenčenou cévní stěnu. Postupně se pokožka barevně sjednocuje, cévky nejsou tak viditelné, pleť zvyšuje svoji obranyschopnost, je méně citlivá. Při pravidelném používání obou krémů se stav pokožky brzy zlepší. Oba přípravky doporučuji i dámám, které podstoupí odstranění žilek invazivnější cestou. Aplikace krému Vasco a Synchro zabezpečí, že se daný problém nevrátí.

Kosmetiku GERnétic zakoupíte v kosmetických salonech, kde vám kosmetička poradí, jak přípravky používat a může nabídnout i salonní ošetření.

Francouzská přírodní kosmetika GERnétic poskytuje komplexní systém špičkové péče o obličej, poprsí a tělo. Je určena pro profesionální práci kosmetiček, wellness studií, lázní a následnou každodenní domácí péči o pleť. GERnétic nabízí individuální řešení pro každého zákazníka.

Díky obsahu aktivních látek produkty GERnétic:
• zamezují předčasnému stárnutí,
• řeší různé problémy vyskytující se na pokožce jako akné, vrásky, jizvy, strie, popáleniny, ekzémy a další,
• zpevňují a modelují poprsí,
• přispívají k zeštíhlení a odstraňování celulitidy.

GERnétic udržuje pleť v dobrém stavu. Je to kosmetika pro krásu, zdraví, pohodu a příjemný pocit.

Kosmetické přípravky GERnétic jsou před uvedením na trh dlouhodobě klinicky a dermatologicky testovány, a to s vynikajícími výsledky. Výrobce garantuje výbornou kožní snášenlivost. Při celém výrobním procesu procházejí výrobky náročnou kontrolou a dalším testováním.

Prohlédněte si videa o kosmetice GERnétic na YouTube

Sponzorem poradny je francouzská přírodní kosmetika GERnétic.

GERnétic je řešení!

www.gernetic.cz