Zveme Vás k návštěvě stánku GERnétic na Výstavě World of Beauty 5.-6. září v Praze-Letňanech.

téma: Detox img1_600
Odpovídá Alena Kimlová
z Kosmetického centra GERnétic

V časopisech se často doporučuje celotělový detox, čili zbavení se odpadních látek z těla. Můžete mi blíže vysvětlit, co pro to mohu udělat?

Pod názvem detoxikace se opravdu skrývá snaha zbavit tělo odpadních látek, organizmus pročistit a celkově tím zlepšit zdravotní stav.

Přebytek škodlivin v našem těle se zpočátku vlastně vůbec neprojevuje. Tělo je velmi odolné, snaží se škodliviny vylučovat a eliminovat. Jestliže zanášení odpadními látkami trvá dlouho, postupně můžeme vnímat únavu, sníženou obranyschopnost a mohou se objevit různé choroby. Záleží na každém jedinci, na co je náchylný, k jaké chorobě má genetické dispozice.

Tuto nepříznivou situaci můžeme pozorovat i na pokožce. Pleť ztrácí na vitalitě, jasu, zdravém vzhledu, je unavená, povadlá. Mohou se objevit zánětlivá ložiska, neboť tělo se snaží odpadní látky vyloučit přes pokožku a to může naši pleť podráždit. Často se objevují i alergické reakce, pokožka je celkově citlivější.

A co můžeme pro zlepšení zdravotního stavu udělat?

1. Zamyslet se nad svým jídelníčkem a zařadit hodně zeleniny, ovoce, rybího masa. Vyloučit uzeniny a sladkosti. Jíst pravidelně, nepřejídat se!
Dodržovat pitný režim. Využít bylinné čaje s pročišťujícím účinkem. Dodržovat čas na vlastní odpočinek, pobyt na čerstvém vzduchu a zařadit do svého programu nějaký sport nebo alespoň procházky.

2. Nechte se opečovávat a hýčkat na odborných pracovištích. Doporučuji tělové zábaly z mořských řas Marine Essence od kosmetiky GERnétic. Produkt je nabitý aktivními látkami, které se během zábalu vstřebávají do vašeho těla, doplňují vitamíny, minerály, stopové prvky a aminokyseliny, zároveň stimulují odvod odpadních látek. Po celkové kúře 5-10 zábalů se cítíte jak po odpočinkovém pobytu v lázních. Chcete-li účinky zábalů ještě zvýraznit, vyžádejte si doplněk stravy Stimule z řady Natur Diet, který je vynikajícím antioxidantem. Pomůže ve vašem těle eliminovat volné radikály, doplní základní výživné látky a celkově harmonizuje organizmus.

Kosmetiku GERnétic zakoupíte v kosmetických salonech , kde vám kosmetička poradí, jak přípravky používat a může nabídnout i salonní ošetření.

Francouzská přírodní kosmetika GERnétic poskytuje komplexní systém špičkové péče o obličej, poprsí a tělo. Je určena pro profesionální práci kosmetiček, wellness studií, lázní a následnou každodenní domácí péči o pleť. GERnétic nabízí individuální řešení pro každého zákazníka.

Díky obsahu aktivních látek produkty GERnétic:
• zamezují předčasnému stárnutí,
• řeší různé problémy vyskytující se na pokožce jako akné, vrásky, jizvy, strie, popáleniny, ekzémy a další,
• zpevňují a modelují poprsí,
• přispívají k zeštíhlení a odstraňování celulitidy.

GERnétic udržuje pleť v dobrém stavu. Je to kosmetika pro krásu, zdraví, pohodu a příjemný pocit.

Kosmetické přípravky GERnétic jsou před uvedením na trh dlouhodobě klinicky a dermatologicky testovány, a to s vynikajícími výsledky. Výrobce garantuje výbornou kožní snášenlivost. Při celém výrobním procesu procházejí výrobky náročnou kontrolou a dalším testováním.

Prohlédněte si videa o kosmetice GERnétic na YouTube

Sponzorem poradny je francouzská přírodní kosmetika GERnétic.

GERnétic je řešení!

www.gernetic.cz