gernetic_200

Zveme Vás k návštěvě stánku GERnétic na výstavě World of Beauty 5.-6.9.2014 v Praze-Letňanech. img1_600

téma: Rosacea

Odpovídá Alena Kimlová
z Kosmetického centra GERnétic

Ve střední části obličeje mám začervenalou citlivou pokožku, občas se mi tam dělají zánětlivé pupínky. Problém se ještě zhorší po konzumaci kávy nebo čaje. Nevím, jak mám s pletí zacházet, mám pocit, že mě dráždí i kosmetické přípravky, které jsem si koupila v parfumerii. V poslední době se mi tvoří v obličeji i nepěkné tmavé fleky. Co mám dělat?

Dle vašeho popisu se domnívám, že trpíte rosaceou. To je častá kožní choroba, která se vyskytuje především v centrálních partiích obličeje, může se rozšířit i na další partie. Jedná se o chronické onemocnění, které se v průběhu let šíří a zhoršuje. Čím dříve se budete tomuto problému věnovat, tím snadněji zabráníte jeho zhoršování.

Doporučuji Vám pravidelné používání krému VASCO a SYNCHRO od kosmetiky GERnétic. Z dlouholetých zkušeností vím, že součinnost obou přípravků dokáže postupně pokožku vyrovnat, zklidnit, zpevnit jemné kapilárky a zabránit nepříjemnému zhoršování.

Vasco je jemný krém, který se aplikuje v malém množství na očištěnou pokožku. Po jeho vstřebání naneseme regenerační krém Synchro s vyvažujícím a s hlubokým zklidňujícím efektem.
Pravidelné používání obou produktů omezí nebo zcela zastaví navrácení problému.
V běžném životě se vyvarujte velkému slunění, sauně, kořeněným jídlům, horkým nápojům a alkoholu.
Pigmentové skvrny, které se Vám vytváří, je třeba ošetřit bělícími přípravky, které stávající pigmenty odstraní a navíc tlumí jejich další produkci.

Pokud máte větší pigmentové plochy, doporučuji využít přípravku Crème Éclaircissante. Jedná se o vyrovnávací krém, který vyvažuje tvorbu kožního barviva. Barva pleti se postupně vyrovná a sjednotí. Krém se aplikuje na celý obličej ráno i večer. Pokožce navíc prospěje i intenzivní hydratační schopnost produktu.
Pokud máte pouze ojedinělé flíčky, pak využijte Sérum Dépigmentant. Koncentrát se nanáší pouze lokálně na danou skvrnu a nechá se dobře zaschnout. Teprve pak nanášíme líčidla.
Oba dva přípravky Crème Éclaircissante a Sérum Dépigmentant se v případě rozsáhlé pigmentace mohou kombinovat.

Doporučuji Vám navštívit kosmetičku pracující s kosmetikou GERnétic, která provede diagnostiku pleti a poradí jak s pletí správně zacházet. Může nabídnout i salonní ošetření.

Francouzská přírodní kosmetika GERnétic poskytuje komplexní systém špičkové péče o obličej, poprsí a tělo. Je určena pro profesionální práci kosmetiček, wellness studií, lázní a následnou každodenní domácí péči o pleť. GERnétic nabízí individuální řešení pro každého zákazníka.

Díky obsahu aktivních látek produkty GERnétic:
• zamezují předčasnému stárnutí,
• řeší různé problémy vyskytující se na pokožce jako akné, vrásky, jizvy, strie, popáleniny, ekzémy a další,
• zpevňují a modelují poprsí,
• přispívají k zeštíhlení a odstraňování celulitidy.

GERnétic udržuje pleť v dobrém stavu. Je to kosmetika pro krásu, zdraví, pohodu a příjemný pocit.

Kosmetické přípravky GERnétic jsou před uvedením na trh dlouhodobě klinicky a dermatologicky testovány, a to s vynikajícími výsledky. Výrobce garantuje výbornou kožní snášenlivost. Při celém výrobním procesu procházejí výrobky náročnou kontrolou a dalším testováním.

Prohlédněte si videa o kosmetice GERnétic na YouTube

Sponzorem poradny je francouzská přírodní kosmetika GERnétic.

GERnétic je řešení!

www.gernetic.cz