M1A379Designéři značky DS velmi dobře vědí, jak ženské populaci rozbušit srdce. Jestli vozidlo DS 4 E-TENSE S&S EAT8 Rivoli v provedení Cross něco vystihuje, pak je to magická přitažlivost od prvního pohledu. Asi to všechny známe. Stačí si vzpomenout na šátek od Hermès, šperky Boucheron nebo róbu od Dior. Nejsou to v žádném případě předměty všední. Zcela naopak.

Vnáší podstatnou dávku osobitosti a kouzla i do úplně ordinérního sychravého dne. V ženách vyvolávají pocity výjimečnosti, jsou to takové naše totemy. Nestřídáme je jako na běžícím páse, ale považujeme je za artefakty nadané magickou mocí, které v nás podtrhnou důležité kvality. Zkrátka mění naše vnímání i vztah k vlastnímu já. A přesně za takový artefakt, kterému byl dán do vínku dechberoucí půvab, lze model DS 4 E-TENSE považovat.

Zaslechla jsem, že kdosi déesko přirovnal k módnímu doplňku, jenž by měl v oblasti praktičnosti ještě drobounce dozrát. Nesouhlasím! Už jen proto, že jde často o pohled ryze mužský, ignorující potřeby ženské duše, takové, která má chuť se osvobodit od zaběhlých pořádků a najít si svůj vlastní prostor k sebevyjádření. Ostatně proto většina žen podniká. Je to způsob, jak nasměrovat svou ženskou energii tvůrčím a tvořivým způsobem. Zahrnuje kreativní proces kultivace emocí i mysli. A odehrává se často v těch chvílích, kdy zdánlivě nic neděláme. Třeba zrovna při jízdě autem. Potvrdila by to jistě řada věhlasných podnikatelek a manažerek.

DS 4 E-TENSE jako by snad pro tohle byla přímo navržena. Její stimulující potenciál si náš tým vyzkoušel v závěru října. V našem businessu to není jen o vydavatelské a novinářské práci. Vybudovali jsme také PR agenturu, která se nebojí ani kampaní a projektů spjatých s Instagramem. Potřebujeme mít proto mysl vždy otevřenou neprošlapaným cestičkám. A aby nás to vše bavilo, nespoléháme jen na čísla, ale na hodnoty a kvality, které kvantifikovat ani nelze. Naším kódem je radost z tvoření. Záleží nám na tom prokázat užitečnost klientům díky neotřelým řešením, nenásilně, s dávkou empatie a porozumění. To nám dává smysl.

Měli jsme před sebou krásnou výzvu. Pojmout zcela nově instagramovou strategii pro předvánoční období letoška a start roku 2023. Celý týden jsme postupně, krůček po krůčku za volantem DS 4 E-TENSE naslouchali intuici a vytvářeli koncept. Inspirace na cestách, kdy nás obklopovalo pohodlí a prostředí víc než krásné, přicházela bez vyzvání. Během toho jediného týdne byly oba koncepty hotové a mohli jsme je klientovi představit. S velkou pokorou a radostí můžeme prozradit, že dnes, kdy vychází prosincová Madam Business, předvánoční plán s úspěchem běží a ten pro leden až únor je připravený, aby motivoval publikum k tomu najít si svou vlastní cestu k pocitu spokojenosti.
Ptáte-li se, jak to ta DS 4 mohla tak snadno dokázat, pokusím se odpovědět. Abyste během jízdy byli stoprocentně pozorní a přitom vaše mysl mohla rozvíjet své pozoruhodné schopnosti, potřebujete se v autě cítit bezpečně a klidně. K tomu velkou měrou přispívá excelentní chytrý adaptivní podvozek. Chová se jako pravý gentleman, který neimprovizuje, ale přesně ví, nač se má připravit, aby vám nepocuchal ani šaty či účes, ani náladu.

Tím se dostáváme k dalšímu předpokladu. Pro myšlenkovou meditaci může být stará dobrá nuda v interiéru na škodu. Vnitřní prostor DS 4 E-TENSE v provedení Rivoli má šmrnc. Vybudí vaši všímavost. Detaily z jasanového dřeva a jemňoučká kůže krémově bílého a černého odstínu s efektním prošitím, masážní a ventilovaná vyhřívaná sedadla, nebo ztvárnění ovladačů, jež svou inspiraci našlo v kubizmu. Odkazem na umělecký styl počátku minulého století spatříme i na systému reproduktorů HiFi Focal Electra, kterým nejvíce sluší, pokud se z nich linou tóny typické pro tvorbu Selah Sue, Florence and The Machine nebo jiných soulových interpretů. A abyste si mohli melodii vnitřního hlasu i hudby vychutnat, dostalo déesko příjemné odhlučnění.

Spolehnout se ale potřebujete také na to, že vůz bude precizní při řazení a že jeho šikovní asistenti nejsou na okrasu, ale pomůžou vám znásobit pocit klidu. Tohle auto má pod kapotou celých 225 koní, které se dělí mezi benzínový agregát o objemu 1,6 litru a elektromotor. Na elektřinu plug-in hybrid dokáže ujet kolem 35 km. Potěšující je možnost nastavit si E-SAVE, a tak upravit možnosti rekuperace, abyste posledních 10 až 20 km cesty mohli využít plně elektrický pohon, což je funkce skvělá zejména do města.

Shrnutí? DS 4 E-TENSE má vše, co potřebuje, aby mezi řidičkou a vozem vzniklo jedinečné pouto. A do budoucna? Možná bychom mohli značce navrhnout, aby naučila umělou inteligenci rozpoznat, kdy žena potřebuje dostat slovo povzbuzení, malý kompliment, který vystřelí její energii do kosmických výšin.

Kateřina Šimková